DIGI Romania: Vestea Surpriza pentru Clientii din Toata Tara

DIGI Romania Vestea Surpriza Clientii Toata Tara

DIGI Romania transmite un mesaj foarte important pentru romanii din toata tara astazi, iar asta pentru ca a hotarat sa le ofere oamenilor ceva care probabil ca va fi apreciat de catre destul de multi dintre ei acum. Mai exact, cei de la DIGI Romania le transmit romanilor din toata tara faptul ca de Ziua Nationala a Romaniei vor putea vedea prin intermediul DIGI World un episod special al unei serii care se numeste “Zona de Risc”, totul fiind gandit ca o premiera.

DIGI Romania spune ca seria de documentare de popularizare a medicine din Romania, numita “Zona de Risc” este o premiera pentru media romaneasca, iar pe 1 decembrie la ora 21:00 vom vedea realizarile doctorului Bogdan Ivanescu. DIGI Romania ne transmite faptul ca acesta a reusit, impreuna cu echipa sa, o serie de progrese medicale despre care romanii, si nu numai, ar trebui sa afle, iar asta pentru ca realizarea lor nu a fost lipsita de mari provocari.

DIGI Romania: Vestea Surpriza pentru Clientii din Toata Tara

DIGI Romania spune ca ca in acest episode al “Zonei de Risc” urmeaza sa se vorbeasca despre terapiile genice si celulare, doctoral Bogdan Ivanescu vorbind despre celulele stem intr-un prim documentar romanesc care le are in centru. DIGI Romania are si pe website-ul DIGI World o serie de detalii despre ceea ce urmeaza sa vedem in cadrul acestui episode din seria “Zona de Risc”, astfel ca puteti afla in avans unele dintre detaliile discutiilor care vor avea loc.

DIGI Romania incearca sa de ceva vreme sa le prezinte romanilor realizarile majore care sunt facute in Romania atat in domeniul medical, cat si in domeniul tehnologic, iar desigur ca ele nu trebuie trecute cu vederea de catre nimeni. Romania nu este una dintre tarile in care se investeste prea mult in cercetare, indiferent de care tip ar fi ea, astfel ca tot ceea ce ne dezvaluie acum DIGI Romania este interesant din multe puncta de vedere pentru romani.

DIGI Romania spune ca acest episod nou va fi transmis pe DIGI World la ora 21:00 a zilei de 1 decembrie, astfel ca puteti nota in calendar momentul in care veti putea urmari tot ceea ce ne este explicat.