WhatsApp: Functia SECRETA pentru Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp Functia SECRETA Telefoanele iPhone Android

WhatsApp pregateste lansarea unei noi functii foarte interesante pentru iPhone si Android, ea fiind deja dezvaluita in timp ce este testata in secret inainte de lansare, iar astazi aflam mai multe detalii in legatura cu ceea ce ne va oferi in final. In imaginea de mai jos puteti vedea cum vor arata reactiile pentru mesaje pe care oricine le va putea lasa atat in cadrul conversatiilor individuale, cat si in cadrul conversatiilor care vor avea loc in grupuri de conversatii, ideea in sine fiind preluata de la Messenger.

WhatsApp va si integra totul intr-un mod foarte similar cu ceea ce vedem in cadrul Messenger, astfel ca dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, toata lumea va putea vedea segmentat cine si cum a reactionat la mesajul care a fost publicat. Exact ca in Messenger, exista numele fiecarui persoane in dreptul sectiunii de reactii pentru mesajul publicat, insa aceasta impartire va fi valabila doar in cazul reactiilor date in grupurile de conversatii, iar asta pentru ca la acelea va putea reactiona mai multa lume.

WhatsApp: Functia SECRETA pentru Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp Functia SECRETA Telefoanele iPhone Android reactii

WhatsApp va oferi posibilitatea de a folosi 6 reactii separate pentru mesajele pe care le vedem in grupuri, sau doar conversatii, astfel ca putem alege oricare dintre acele reactii pentru a le trimite, iar interlocutorul, sau interlocutorii, le vor putea vedea. Totul se intampla fix precum in cazul Facebook Messenger, astfel ca daca folositi deja aceasta platforma, atunci stiti cum veti experimenta si in cadrul WhatsApp acest sistem, deci nu ar trebui sa fie probleme de familiarizare cu cee ace ofera el.

WhatsApp implementeaza acest sistem la destul de mult timp distanta de momentul in care el a fost intgrat pentru Messenger, deci Facebook s-a decis destul de greu sa il ofere pentru toata lumea, cee ace desigur ca era de asteptat. Realitatea este totusi ca nu foarte multe persoane au decis sa ii ceara companiei WhatsApp sa implementeze o asemenea functionalitate, astfel ca lipsa ei pana in momentul de fata nu e tocmai ceva care sa surprinda din prea multe puncte de vedere oamenii.

WhatsApp mai pregateste si alte functii foarte interesante pentru lansare in perioada urmatoare, ins ava trebui sa avem rabdare pentru ca ele sa fie 100% pregatite pentru a fi lansate in mod oficial pentru noi, deci ramane de vazut cand si cum vor veni.