DEDEMAN: Masura Anuntata OFICIAL, Toti Clientii Romani Vizati

DEDEMAN Masura Anuntata OFICIAL Clientii Romani Vizati

DEDEMAN a publicat un anunt foarte important care ii vizeaza pe romanii din toata tara astazi, iar asta pentru ca a luat o decizie despre care toti ar trebui sa stie in momentul de fata, ea fiind aplicata saptamana viitoare. Mai exact, cei de la DEDEMAN au decis ca desi multi romani din toata tara vor avea liber in zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie, magazinele sale vor ramane deschise in aceste doua zile, care sunt sarbatori legale, in toata tara.

DEDEMAN va avea deschise atat magazinele, cat si serviciile pentru relatii cu clientii, astfel ca oricine va dori sa cumpere produse, sau are vreo problema, va beneficia de ajutor din partea companiei, intr-un fel, sau altul. DEDEMAN le interzice clientilor sa intre in magazinele sale daca nu au certificate verde digital, iar asta din cauza masurilor de restrictive care sunt valabile in toata tara, ele fiind adoptate de catre Guvern, iar pana acum nu s-a luat decizia inlaturarii lor.

DEDEMAN: Masura Anuntata OFICIAL, Toti Clientii Romani Vizati

DEDEMAN Masura Anuntata OFICIAL Clientii Romani Vizati program

DEDEMAN le permite clientilor sa-I cumpere produsele fie din magazinul sau online, fie din magazinele fizice, acolo unde consultantii sai ies in parcari pentru a-I ajuta pe oameni sa cumpere produsele din magazine. DEDEMAN a gasit aceasta solutie pentru cei care nu au certificate verde digital, totul pentru a continua sa le vanda oamenilor produsele de care au nevoie, dar desigur ca exista si optiunea de a comanda online produsele dorite si de a le ridica in 4 ore de la comanda.

DEDEMAN incearca sa le ofere clientilor romani cele mai bune experiente de cumparaturi chiar si in aceasta perioada in care pandemia de Coronavirus aduce probleme destul de mari inclusiv in ceea ce priveste accesul in magazinele sale. Desigur ca DEDEMAN a gasit solutii pentru aceasta situatie, astfel ca vedem ideea de a utiliza angajatii pentru a prelua comenzile oamenilor si a aduce produsele in parcare pentru ca acestia sa poata totusi cumpara ceea ce au nevoie.

DEDEMAN are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la programul in perioada zilelor de 30 noiembrie si 1 decembrie, asa ca daca sunteti interesati de informatii suplimentare, puteti merge acolo pentru a afla toate detaliile.