BRD Romania: Cererea IMPORTANTA pentru Clienti, ce Trebuie sa Stii

BRD Romania le transmite un nou mesaj foarte important clientilor sai din toata tara, iar asta pentru ca vine cu o masura despre care ar trebui sa stie oricine, si pe care ar trebui sa o aplice oricine in momentul de fata. BRD Romania le transmite clientilor sai din toata Romania ca ar trebui sa invete cum sa se protejeze impotriva pericolelor din mediul online, iar asta pentru ca atacurile cibernetice sunt in plina desfasurare in toata tara acum.

BRD Romania le-a transmis in ultimele saptamani o varietate de recomandari client sai din toata tara pentru a fi in deplina siguranta cand vine vorba despre folosirea serviciilor sale de internet banking si mobile banking. Din pacate, exista foarte multe atacuri de tip phishing care sunt desfasurate non stop in Romania impotriva clientilor multor banci, iar nimeni nu este in siguranta in fata lor pentru ca atacatorii vor cu orice pret sa obtina datele oamenilor.

BRD Romania Ajuta Clientii sa fie in Siguranta in Mediul Online

De la date sip ana la bani e doar un pas, iar BRD Romania si-a avertizat clientii ca neatentia ii poate costa mult pe clientii sai din toata tara, atacurile de tip phishing lasandu-se de obicei cu furturi de bani, de multe ori fara ca oamenii sa stie ce se intampla. Mai sus aveti un clip video care va ofera o serie de informatii cu privire la modelitatile prin care va puteti proteja in mediul online impotriva atacurilor cibernetice, ele putandu-va ajuta sa depistati unul inainte de a devein o victima.

Din pacate, bancile ne-au anuntat de ceva vreme in legatura cu faptul ca unii dintre banii care sunt furati in cadrul acestui tip de atacuri nu mai pot fi recuperate de catre client, iar asta din cauza noilor masuri de securitate impuse prin directive PSD2. Cei de la BRD Romania le-au spus romanilor in repetate randuri despre acest lucru, chiar daca nu toata lumea a inteles exact cum trebuie sa se protejeze, insa e bine totusi ca mai vin mesaje de atentionare in mod regulat aucm.

BRD Romania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la modul in care ne putem proteja impotriva atacurilor de acest gen, asa ca trebuie sa fim mereu “in garda” pentru a nu risca sa avem datele, sau banii, furate/ti de catre atacatori.