Samsung GALAXY S22: Ecrane mai MICI pentru Telefoanele din Serie

Samsung GALAXY S22 Ecrane MICI Telefoanele Serie

Samsung GALAXY S22 este urmatoarea serie de telefoane pe care compania Samsung vrea sa o lanseze pentru clientii sai din intreaga lume, iar in baza unor informatii noi pentru dispozitive, se pare ca acestea ar urma sa aiba ecrane de diagonale mai mici decat modelele seriei S21.

Samsung GALAXY S22 este asteptat cu un ecran care are diagonala de 6.1 inch, cu 0.1 inch mai mica decat cea a S21, in timp ce GALAXY S22 Plus ar urma sa vina cu un ecran care are diagonala de 6.6 inch, tot cu 0.1 inch mai mica decat cea a S21 Plus.

Samsung GALAXY S22 Ultra ar putea avea deasemenea un ecran cu diagonala mai mica decat modelul de anul trecut, mai ales ca design-ul acestui dispozitiv va fi modificat pentru a semana si mai mult cu cel pe care-l au telefoanele din seria Note in momentul de fata.

Lansarea seriei Samsung GALAXY S22 este asteptata in momentul de fata pentru undva in jurul datei de 8 februarie 2022, deci mai avem destul de asteptat pana cand vom vedea cum vor arata telefoanele, dar si ce specificatii vor avea cand vor fi lansate in mod oficial.

Deocamdata nu se stiu prea multe despre seria Samsung GALAXY S22, dincolo de faptul ca urmeaza sa aiba chip-uri Exynos 2200 si Snapdragon 888, plus in versiunea Ultra ar trebui sa vedem o placa video AMD, o premiera pentru industria telefoanelor mobile.