BRD Romania: Ce Nu Trebuie sa faca Clientii, AVERTIZAREA Oficiala

BRD Romania Nu Trebuie faca Clientii AVERTIZAREA Oficiala

BRD Romania le transmite un mesaj oficial extrem de serios clientilor din toata Romania, iar asta pentru ca ii avertizeaza in legatura cu ceea ce nu trebuie sa faca, iar asta pentru ca aduce in discutie o problema foarte mare. Cei de la BRD Romania le vorbesc romanilor despre faptul ca nu ar trebui sa isi activeze aplicatiile de mobile banking pentru telefoanele iPhone si Android nu pot fi activate decat daca sunt descarcate din magazinele oficiale de aplicatii.

BRD Romania transmite aceasta avertizare foarte serioasa pentru ca in ultimele saptamani au fost pornite multiple atacuri cibernetice prin care oamenii sunt pacaliti sa instaleze aplicatiile din magazine terte, total nesigure. Oamenilor li se recomanda sa instaleze aplicatiile YOU, sau BRD Mobile, ale celor de la BRD Romania din magazine de aplicatii care au aplicatii pline de malware, iar de aici stiti si singuri ce se intampla, banii va pot fi furati usor.

BRD Romania: Ce Nu Trebuie sa faca Clientii, AVERTIZAREA Oficiala

BRD Romania ii avertizeaza pe clientii sai in legatura cu faptul ca aplicatiile pot fi activate doar daca sunt descarcate din App Store, Google Play Store, sau Huawei AppGallery pentru ca altfel nu pot fi activate. Indiferent ce va spune oricine, care va vrea doar raul, instalarea aplicatiilor din magazinele terte nu va permite folosirea lor, dar datele de logare in serviciul de mobile banking al celor de la BRD Romania vor fi furate de catre cei din spatele malware-ului.

BRD Romania stie foarte bine acest lucru, si cel mai probabil s-a confruntat cu situatii in care clientii sai au devenit victime ale atacurilor de acest gen, insa in afara de avertismente nu prea poate sa faca nimic. Problema si mai mare este ca daca oamenii isi cedeaza datele de logare in platformele de mobile banking, iar hackerii le fura banii, acestia nu mai pot fi recuperati deoarece e posibil sa se considere ca tranzactiile sunt facute de fapt de catre clienti.

BRD Romania i-a avertizat pe clientii sai in repetate randuri in legatura cu aceasta problema foarte serioasa, dar atat timp cat oamenii nu isi pot da seama cand au in fata un atac, risca sa fie pacaliti usor.