CEC Bank: Decizia IMPORTANTA pentru Clienti, ce a Anuntat in mod Oficial

CEC Bank Decizia IMPORTANTA pentru Clienti Anuntat Oficial

CEC Bank transmite un important mesaj pentru clientii sai din toata Romania, iar asta in conditiile in care vorbim despre o decizie serioasa pe care a luat-o, una care are impact in toata tara. Cei de la CEC Bank au decis ca astazi si maine agentiile din toata tara sa fie inchise pentru ca angajatii sa se poata bucura de sarbatoarea de Sfantul Andrei, dar si de Ziua Nationala a Romaniei fara sa se gandeasca la faptul ca trebuie sa mearga la munca.

CEC Bank nu este singura banca de la care vedem o decizie de acest gen pentru clienti si angajati, iar asta pentru ca in cazul fiecaror sarbatori se intampla fix acelasi lucru. Si anul trecut cei de la CEC Bank au luat o decizie similara pentru clientii si angajatii din Romania, astfel ca au fost oferite cateva zile libere pentru ei, dar desigur ca nu toate agentiile din tara vor fi inchise pentru ca unele dintre ele se afla in interiorul centrelor comerciale.

CEC Bank: Decizia IMPORTANTA pentru Clienti, ce a Anuntat in mod Oficial

CEC Bank nu spune in mesajul de mai jos acest lucru, insa in mod teoretic oricare dintre agentiile din centrele comerciale ar trebui sa ramana deschise in aceste doua zile pentru clientii din toata tara. Trebuie sa consultati programul agentiilor care este pe website-ul celor de la CEC Bank pentru a vedea daca puteti merge in vreuna dintre agentii pentru a cere ajutor cu orice fel de probleme ati avea de rezolvat, atat cat pot fi ele rezolvate acoloi.

CEC Bank spune totusi ca serviciile sale online raman in continuare deschise pentru toti clientii care vor avea nevoie de ajutor prin intermediul lor, deci din acest punct de vedere nu trebuie sa va faceti griji. Desigur ca veti putea rezolva un numar mai limitat de probleme prin aceste servicii online in comparatie cu ceea ce puteti face in cazul unei agentii, asa ca ramane doar ca voi sa vedeti daca trebuie sa rezolvati ceva urgent, sau puteti astepta.

CEC Bank a suspendat activitatea agentiilor sale doar pentru o perioada limitata de timp, iar incepand cu data de 2 decembrie lucrurile vor reveni la normal in toata tara.