DEDEMAN: ATENTIE! Cererea Oficiala Transmisa Tuturor Romanilor

DEDEMAN ATENTIE Cererea Oficiala Transmisa Tuturor Romanilor

DEDEMAN le transmite romanilor din toata tara o atentionare oficiala extrem de importanta in momentul de fata, iar asta in conditiile in care oamenii trebuie sa fie extrem de vigilenti in aceasta perioada. Cei de la DEDEMAN le vorbesc oamenilor despre o problema extrem de serioasa care vizeaza atacurile cibernetice, ele fiind tot mai dese si mai intense in aceasta perioada, astfel ca trebuie sa fim atenti si la mesajele pe care le primim in mod obisnuit.

DEDEMAN ne atentioneaza in legatura cu atacurile cibernetice care se folosesc de imaginea sa in mod ilegal pentru a promova website-uri malitioase, sau orice fel de software gandit pentru a fura datele oamenilor. DEDEMAN a transmis mai multe avertizari de acest gen pentru clientii din toata Romania in ultimele saptamani, iar asta pentru ca problemele sunt foarte serioase, din pacate pentru noi, iar in unele cazuri se pot dovedi a fi chiar imposibil de rezolvat.

DEDEMAN: ATENTIE! Cererea Oficiala Transmisa Tuturor Romanilor

DEDEMAN ATENTIE Cererea Oficiala Transmisa Tuturor Romanilor atac

DEDEMAN spune ca daca primim mesaje prin email, SMS, Facebook, WhatsApp, Instagram, Telegram, Tik Tok, sau orice alta platforma, si suntem anuntati in legatura cu vreo promotie, concurs, etc, legata de companie, trebuie sa fim vigilenti. DEDEMAN spune ca orice fel de initiative de acest gen sunt prezentate pe website-ul sau, sau pe oricare dintre paginile sale oficiale de pe marile retele de socializare, insa nu si in alte parti, iar asta este foarte important.

DEDEMAN ne cere sa ne uitam cu extrem de mare atentie la conturile sale oficiale, dar si la website-ul sau, pentru a vedea exact ce fel de promotii desfasoara in momentul de fata, pentru a nu ne lasa pacaliti. DEDEMAN are pe website-ul sau si informatii cu privire la modul in care ne putem proteja impotriva atacurilor de acest gen pentru a nu ajunge in situatia de a avea datele furate de catre hackeri, sau mai rau decat atat, sa avem furati banii din conturi.

DEDEMAN are imaginea folosita in cadrul unor atacuri de acest gen pentru ca este o companie extrem de populara, asa ca oricine se poate folosi de ea, dar de aceea trebuie sa fim atat de vigilenti acum.