Coronavirus Romania: Numarul Oficial de Cazuri Noi in 30 Noiembrie 2021

Coronavirus Romania Numarul Oficial Cazuri Noi 30 Noiembrie 2021

Evolutia situatiei pandemiei de Coronavirus in Romania este prezentata mai jos de catre Ministerul Sanatatii, care a dezvaluit cifrele ultimelor 24 de ore, iar in toata tara nu mai utin de 1.622 de romani au fost depistati ca fiind infectati cu acest virus.

Numarul de cazuri noi este intr-o continua scadere in ultimele saptamani in toata Romania, iar asta desigur ca a dus si la o scarede a numarului de spitalizari in sectiile care trateaza pacientii infectati de Coronavirus, insa si in cele ATI, decesele scazand deasemenea, ceea ce este o veste grozava.

In ceea ce priveste campania de vaccinare, situatia nu este la fel de buna, iar asta pentru ca exista tot mai putini romani vaccinati cu prima doza in toata tara, iar perspectivele nu sunt chiar atat de bune in privinta unei posibile cresteri a numarului de vaccinari.

“Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 30 noiembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 1.622 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 147 decese dintre care 17 anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.”

Cifrele finale vor fi anuntate dupa ora 13:00 de catre autoritati.