GTA 6: Anuntul Co-Fondatorului Rockstar pentru Toti Fanii

GTA 6 Anuntul Co-Fondatorului Rockstar pentru Toti Fanii

GTA 6 este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare pentru lansare in intreaga lume, insa co-fondatorul companiei Rockstar Games vine cu vesti care vor dezamagi cu siguranta foarte multa lume pentru ca anunta ceva ce nu multi se asteptau sa auda.

GTA 6 urmeaza sa fie diferit fata de versiunile lansate pana in momentul de fata, iar asta in conditiile in care din cadrul Rockstar Games au plecat unii dintre cei care au dezvoltat versiunile anterioare ale jocurilor din seria Grand Theft Auto.

GTA 6 ar putea fi ceva mai plictisitor, si nu chiar atat de interesant, din cauza acestor plecari, o schimbare culturala din cadrul companiei putand fi considerata drept principala cauza pentru aceste noutati, dar desigur ca ramane sa vedem in final cum se va modifica tot.

GTA 6 este un joc asteptat de catre foarte multi jucatori din intreaga lume, iar asta pentru ca el vine la o distanta destul de mare de GTA 5, cei de la Rockstar Games lasand surprinzator de mult timp sa treaca intre lansarile celor doua titluri, insa totul pentru pentru a face cat mai multi bani.

“Nu aș fi surprins dacă tonul începe să se schimbe. Și dacă poate nu este la fel de nervos sau la fel de amuzant. Cred doar că poate există mai multe oportunități pentru ei să facă ceva brânz, pentru că nu fac niciodată. Poate nu. Există un joc foarte frumoas acolo pe care ar trebui să te străduiești din greu să il strici.”

GTA 6 ar putea fi lansat pentru jucatorii din intreaga lume undeva prin 2023, insa deocamdata nu se stie foarte clar cand, iar asta pentru ca Rockstar Games inca vrea sa mai faca bani d epe urma GTA 5, cel mai de succes joc al sau de pana in momentul de fata.