Netflix: Oficial, cel mai POPULAR Film din Istoria Platformei

Netflix Oficial POPULAR Film Istoria Platformei

Netflix a publicat un anunt oficial foarte important pentru oamenii din intreaga lume, iar asta in conditiile in care a realizat ceva ce oricum nu parea posibil pentru multa lume, insa lucrurile au stat cu totul altfel, in final. Filmul Red Notice al celor de la Netflix a fost lansat in noiembrie pentru abonatii din intreaga lume, iar chiar din momentul aparitiei lumea a inceput sa il laude din toate punctele de vedere, chiar daca recenziile initiale pentru pelicula n-au fost unele dintre cele mai bune.

Netflix a promovat intens filmul in care in rolurile principale ii regasim pe Gal Gadot, Dwayne Johnson sau Ryan Reynolds, iar asta a adus un nivel de popularitate atat de ridicat pentru film incat el a adunat si cifre impresionante de vizualizari. Mai exact, cei de la Netflix au dezvaluit faptul ca pana in momentul de fata filmul Red Notice a adunat nu mai putin de 279 de milioane de ore de vizualizare in cadrul paltformei sale, cu jumatate dintre ele inregistrate doar in saptamana lansarii.

Netflix: Oficial, cel mai POPULAR Film din Istoria Platformei

Netflix a reusit cu Red Notice sa faca un film care inca este cel mai popular in 93 de tari din intreaga lume, asta la doua saptamani dupa lansare, iar succesul sau continua sa creasca multumita aprecierilor publicate de catre multi dintre cei care l-au vazut. Conform lui Dwayne Johnson, Red Notice este cel mai popular film din istoria Netflix, ceva ce desigur ca nu va fi usor de egalat de catre vreo alta productie, dar ceva care spune multe despre ceea ce reprezinta aceasta pelicula, pana la urma.

View this post on Instagram

A post shared by therock (@therock)

Red Notice nu e tocmai un film chiar atat de spectaculos, insa combinatia dintre Ryan Reynolds, Gal Gadot, Dwayne Johnson, pare sa fi fost una de foarte mare succes pentru fanii actorilor din intreaga lume, iar Netflix a platit bine pentru aceasta productie. Succesul foarte mare pe care Red Notice il are ar putea motiva Netflix sa lanseze si alte productii similare in viitor, insa ramane de vazut in ce masura ele vor fi primite la fel de bine, mai ales daca nu vor avea actori la fel de celebri.

Netflix mai pregateste si alte pelicule extrem de interesante pentru lansare, insa din pacate tot decide sa le lanseze initial in cinematografe, iar abia apoi sa le puna in distributie in platforma sa de streaming video la cerere.