Kaufland: Anuntul Oficial, ce da Gratuit Clientilor Zilnic in Luna Decembrie

Kaufland a publicat un anunt oficial foarte important pentru clientii sai din toata Romania astazi, iar asta pentru ca a decis sa faca luna decembrie speciala pentru toti romanii cu o serie de gratuitati de care oricine va putea profita, daca vrea. Kaufland a anuntat ca toata luna decembrie va oferi in fiecare zi cate un premiu gratuit pentru clientii sai din toata Romania, asta desigur daca ei vor dori sa profite de aceasta promotie speciala organizata in vederea sarbatoririi Craciunului in toata Romania.

Kaufland a publicat deja pe website-ul sau toate informatiile cu privire la aceasta campanie speciala de gratuitati pe care o organizeaza special pentru Craciun, iar asta pentru ca zilnic va trebui sa ghicim un cuvant special al zilei pentru a putea participa. Kaufland a gandit un calendar care acopera toata luna decembrie, pana la Craciun, iar oricare dintre romanii dornici sa participe la aceasta promotie va trebui sa se inscrie direct pe website-ul companiei pentru a avea sansa de a castiga premiile gratuite.

Kaufland: Anuntul Oficial, ce da Gratuit Clientilor Zilnic in Luna Decembrie

Kaufland Anuntul Oficial Gratuit Clientilor Zilnic Luna Decembrie premii

Compania Kaufland a creat un formular special de concurs care in fiecare zi va avea un cuvant care trebie ghicit de catre clientii sai din toata Romania, iar daca reusim sa-l ghicim, atunci vom putea participa la promotia care este organizata de catre lantul de hypermarket-uri. In fiecare zi este schimbat cuvantul pe care Kaufland ne cere sa-l ghicim, astfel ca va trebui sa completam acel formular de fiecare data pentru a ne inscrie in promotia pe care lantul de hypermarket-uri o desfasoara in decembrie.

Campania ofera 25 de premii, intre 1 si 24 decembrie, astfel ca avem multiple sanse de castig, chiar daca acest concurs de Craciun va atrage atentia multor oameni, dar asta nu e tocmai ceva neobisnuit, pana la urma. Kaufland spune ca le va oferi clientilor sai ajutor pentru ghicirea cuvantului zilei, astfel ca va publica pe conturile sale de pe retelele de socializare indicii care sa ne ajute sa ne dam seama care este cuvantul pe care trebuie sa il introducem in cadrul formularului de inscriere.

Toata aceasta campanie va avea castigatorii anuntati in timp util de cartre Kaufland, astfel ca veti fi contactati pentru primirea premiului, dar numai daca introduceti in mod corect datele de inscriere, asa ca va trebui sa completati cu atentie formularul.