WhatsApp: Diferenta IMPORTANTA dintre Aplicatiile pentru Telefoane

WhatsApp Diferenta IMPORTANTA Aplicatiile Telefoane

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, ea avand o aplicatie care este folosita pe iPhone si Android de catre utilizatori din diverse colturi ale globului. Avand in vedere ca WhatsApp are aplicatii atat pentru iPhone, cat si pentru Android, e normal sa existe diferente intre ele, iar astazi vorbim despre una dintre cele mai importante care frustreaza multi utilizatori de telefoane iPhone, dar din pacate ea nu va fi rezolvata chiar atat de curand.

WhatsApp nu le permite utilizatorilor de telefoane iPhone sa trimita poze necomprimate si documente direct in conversatii catre alte persoane, indifedent ce model de telefon au acestea. Limitarea exista de ani, si ani, de zile pentru telefoanele iPhone, in contrast cu cele Android in care nu exista o limitare de acest gen care sa afecteze ceea ce putem face in aplicatia noastra.

WhatsApp: Diferenta IMPORTANTA dintre Aplicatiile pentru Telefoane

WhatsApp limiteaza aceasta functionalitate din cauza modului in care iOS este gandit de catre compania Apple, insa desigur ca utilizatorii de telefoane iPhone au si o solutie pentru a depasi limitarea. Folosirea iCloud Drive permite trimiterea de poze nemodificate si documente direct catre alte persoane, insa daca nu folositi platforma cloud a celor de la Apple, atunci nu veti putea beneficia de aceasta functionalitate, asa cum se intampla cu telefoanele Android.

WhatsApp nu e singura aplicatie in care exista limitari intre telefoanele iPhone si Android, insa avand in vedere popularitatea sa in intreaga lume, in cazul sau aceste limitari sunt cu atat mai evidente. Desigur ca exista si versiuni modificate ale WhatsApp, care pot fi instalate de catre utilizatorii de telefoane iPhone care au jailbreak, ele oferind o varietate de functii care nu exista in versiunea oficiala, dar din pacate ele sunt si nesigure pentru utilizare in dispozitive.

WhatsApp le recomanda utilizatorilor de telefoane Android si iPhone sa se fereasca de aplicatiile de acest gen, insa din moment ce exista limitari in cea oficiala, oamenii nu prea au de ales.