DEDEMAN: ATENTIE! Restrictia Aplicata in Continuare in Toate Magazinele

DEDEMAN ATENTIE Restrictia Aplicata Continuare Toate Magazinele

DEDEMAN este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine de bricolaj din toata Romania, avand magazine in cam toate judetele tarii, si fiind vizitat de catre milioane de romani anual multumita preturilor bune pe care le are. Succesul de care se bucura DEDEMAN este datorat ofertelor bune, insa de la finalul lunii octombrie a ost obligat sa restrictioneze accesul clientilor sai in magazine daca acestia nu au un certificat verde digital, certificat COVID, emis de catre autoritati.

DEDEMAN impune aceasta restrictie din data de 26.10.2021 in baza Hotararii de Guvern 1161 din 25.10.2021, iar efectele sale sunt in aplicare inclusiv in momentul de fata pentru toate magazinele sale, si nu numai. Cei de la DEDEMAN nu au cum sa eludeze aceasta prevedere legala pe care autoritatile din Romania o impun in toata tara, iar asta pentru ca nu exista vreo alta metoda prin care romanii sa aiba acces in magazine daca nu sunt vaccinati, sau vindecati.

DEDEMAN: ATENTIE! Restrictia Aplicata in Continuare in Toate Magazinele

DEDEMAN ATENTIE Restrictia Aplicata Continuare Toate Magazinele certificat covid

DEDEMAN a gasit totusi doua solutii pentru aceasta problema, chiar daca ele nu sunt 100% pe placul tuturor clientilor, insa macar exista totusi o optiune pentru cei care nu mai pot intra in magazine. Prima solutie pe care DEDEMAN este comandarea online a produselor din magazinele sale si ridicarea in 4 ore din parcarile magazinelor, a doua fiind folosirea angajatilor companiei pentru a avea produsele cumparate pe loc si aduse in parcare pentru a fi platite.

DEDEMAN va fi obligata sa restrictioneze in continuare accesul clientilor fara certificat verde digital in oricare dintre locatiile din toata Romania pana cand Guvernul Romaniei va lua o hotarare diferita. Intre timp e posibil ca o lege sa fie data pentru utilizarea certificatului COVID, insa realitatea este ca dupa impunerea sa, numarul cazurilor noi zilnice a scazut la o zecime fata de momentul implementarii, iar asta pentru ca oamenii n-au mai avut contact in spatii inchise, unde nu se respecta regulile de preventie.

DEDEMAN va continua sa le ofere romanilor solutii pentru problema certificatului COVID, insa asta nu va implica oferirea pentru clienti a accesului in magazine fara ca ei sa aiba un asemenea tip de document digital.