WhatsApp: Versiunea Periculoasa a Aplicatiei pe care Trebuie sa o Eviti

WhatsApp Versiunea Periculoasa Aplicatiei care Trebuie Eviti

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, peste 2 miliarde de utilizatori de pe planeta folosind-o pentru a comunica in fiecare zi cu oricare dintre persoanele apropiate, sau mai putin apropiate din viata lor, folosind telefoane iPhone si Android.

WhatsApp ofera si o varietate de functii importante pentru utilizatorii sai, insa nu chiar tot ceea ce si-ar dori oamenii, astfel ca unii s-au gandit sa faca o versiune separata a aplicatiei, oferita exclusiv pentru Android, ea avand denumirea WhatsApp Plus, si fiind cea mai populara dintre cele neautorizate.

Prin intermediul acestei aplicatii neautorizate, si periculoase, multi utilizatori din cadrul platformei au posibilitatea de a implementa in telefoanele lor o varietate de functii care in mod normal nu sunt oferite de catre aplicatia nativa, astfel ca popularitatea sa este in continua crestere in aceasta perioada.

Problema este sa oamenii care o folosesc in telefoane risca sa aiba conturile restrictionate in cadrul platformei, compania WhatsApp avertizand ca folosirea sa nu este permisa si ca un cont restrictionat din cauza ei nu va avea acces la platforma pana cand nu se va renunta la aceasta versiune.

WhatsApp ne avertizeaza sa nu folosim aplicatii de acest gen deoarece ele sunt facute de catre persoane necunoscute, iar instalarea lor le poate oferi acestora nu doar acces la mesajele din cadrul platformei, ci si la alte date sensibile din telefoane, ceea ce multa lume nu prea realizeaza, din pacate.

Evitarea instalarii WhatsApp Plus, sau a oricaror altor aplicatii similare, este ceva ce ar trebui sa fie luat in considerare de catre toata lumea care foloseste platforma, iar asta daca vreti sa nu aveti batai de cap din cauza posibilitatii ca datele voastre personale sa fie furate de catre hackeri necunoscuti.

Din pacate au existat destule cazuri in care diversi utilizatori de telefoane Android au avut datele furate de catre hackeri fara sa stie, iar din pacate printre informatiile din conversatii care sunt furate s-ar putea numara si unele care ar putea permite furtul de bani din conturi, si nu numai.

Daca aveti instalata vreo aplicatie similara WhatsApp Plus, atunci ar trebui sa o stergeti imediat din telefonul vostru pentru ca exista posibilitatea ca ea sa transmita o varietate de date din dispozitivele voastre catre serverele unor hackeri necunoscuti, asa ca trebuie sa fiti extrem de atenti.