Conectarea Conturilor WhatsApp pe Multiple Dispozitive si De ce Imi Place Noul Sistem

Conectarea Conturilor WhatsApp Multiple Dispozitive Imi Place Noul Sistem

WhatsApp a inceput sa testeze cu utilizatori din intreaga lume noul sau sistem care permite conectarea unui cont pe mai multe dispozitive, iar asta inseamna ca nu mai suntem “legati” de telefonul principal in care am logat contul. WhatsApp a inceput sa ii invite pe utilizatorii obisnuiti sa testeze sistemul pentru a descoperi din timp daca exista probleme in folosirea sa, si pentru a le rezolva inainte ca versiunea publica a sistemului sa fie lansata pentru toata lumea.

In aceasta idee, multi oameni obisnuiti au primit invitatii pentru a activa noul sistem in propriile telefoane iPhone si Android, eu am primit-o acum cateva luni, iar de atunci il folosesc fara probleme. Cei de la WhatsApp au gandit totul intr-un asemenea mod incat sa fie foarte usor de activat, dar si de folosit, practic scanarea unui cod QR din telefonul principal permite activarea contului in alte dispozitive, iar utilizarea sa acolo se face la fel ca in telefonul principal.

Utilitatea conectarii conturile WhatsApp pe mai multe dispozitive

Stiti deja ca WhatsApp ne permite sa ne logam conturile in telefoane iPhone sau Android prin acest sistem, insa inclusiv in PC-uri, sau in platforma sa WhatsApp Web, deci putem sa folosim platforma oricum dorim. Mesajele se sincronizeaza, de obicei, in timp real intre dispozitive, putand exista uneori mici intarzieri in afisarea lor, dar in general totul functioneaza in timp real, inclusiv cand vine vorba despre stergerea mesajelor si actualizarea conversatiilor inactive.

In cadrul aplicatiei WhatsApp de pe telefonul principal avem si un meniu special in care putem vedea ce dispozitive sunt asociate contului nostru, si putem sterge rapid orice dispozitive care ni se pare suspect. Din pacate, daca vreo persoana reuseste sa obtina acces la telefonul vostru, isi poate asocia propriul dispozitiv in WhatsApp si poate citi toate mesajele voastre, asa ca trebuie sa aveti grija si sa va protejati terminalele folosind coduri de acces, sau sisteme de securitate biometrica.

WhatsApp va lansa in mod oficial acest sistem undeva in cursul anului 2022, nu se stie clar cand, compana incercand sa descopere acum cat mai multe dintre probleme pentru a le rezolva din timp.