Orange: e GRATUIT in mod OFICIAL pentru TOTI Clientii Romani

Orange GRATUIT mod OFICIAL pentru TOTI Clientii Romani

Orange a decis sa le mai faca o surpriza clientilor sai din toata Romania, asa ca ofera trafic de internet cadou pentru toti cei care decid sa trimita felicitari de Mos Nicolae persoanelor dragi in aceasta perioada. Puteti vedea mai jos mesajul pe care cei de la Orange il transmit clientilor din Romania, cu detalii mai multe in aceasta pagina, iar daca decideti sa le faceti o surpriza grozava celor apropiati, atunci veti fi rasplatiti de catre operatorul de telecomunicatii.

Orange spune ca le ofera romanilor in mod gratuit cate 10 GB de trafic de internet pentru felicitarile pe care le trimit catre alte persoane, ceea ce desigur ca este o veste grozava pentru oricine. Cei de la Orange au pregatit si cateva felicitari standard pe care le putem trimite catre oricine ca parte a acestei campanii care este in desfasurare, astfel ca putem alege rapid ce vrem sa le transmitem persoanelor apropiate cu ajutorul grupului de telecomunicatii.

Orange: e GRATUIT in mod OFICIAL pentru TOTI Clientii Romani

Aceasta nu este prima oara cand surprize de acest gen sunt oferite de catre operatorul de telecomunicatii pentru noi, astfel ca n-ar trebui sa fie vreo surpriza pentru cineva ceea ce se intampla. Cei 10 GB de trafic de internet gratuit sunt oferiti atat catre persoana care trimite felicitarea de Mos Nicolae, cat si catre persoana care o primste, astfel ca ii facem si un bine persoanei care se bucura de aceasta promotie speciala in momentul de fata.

Orange spune ca aceasta campanie se desfasoara in 3 etape distincte, iar in fiecare dintre ele putem primi pana la 30 GB de trafic de internet pentru 3 felicitari trimise catre diverse persoane. Fiecare dintre campanii incepe in luna decembrie, iar ultima se termina in luna ianuarie, deci puteti beneficia in final de 90 de GB de trafic de internet pe care-l puteti folosi pentru minim o luna pentru orice aveti nevoie sa faceti de pe telefoanele voastre in aceasta perioada.

Desigur ca Orange nu este singurul operator de telecomunicatii de la care vedem surprize de acest gen in aceasta perioada, asa ca uitati-va si la ceea ce are de oferit operatorul de la care aveti voi servicii.