Kaufland Ofera Gratuit 10 PC-uri de Gaming Clientilor Romani

Kaufland ofera gratuit 10 PC-uri de gaming pentru clientii din toata Romania, iar daca esti interesat de vreunul, atunci iti pot incerca norocul in noua campanie initiata de catre companie. Cei de la Kaufland spun ca ofera 10 PC-uri de gaming custom made pentru clientii care aleg sa foloseasca platformele de livrare a produselor sale, in momentul de fata romanii putand comanda acasa oricare dintre produsele lantului de hypermarket-uri cu livrare prin Foodpanda, Glovo, Tazz.

Kaufland spune ca oricare dintre comenzile care au o valoare mai mare de 80 de LEI vor intra in concursul pentru a castiga cate un PC care are o valoare de 5000 de euro, separat de periferice Logitech, dar si un monitor de gaming. Pentru acest set up, cei de la Kaufland ofera un monitor Logitech de 240 Hz, perfect pentru gaming, impreuna cu mouse, tastatura, sau casti de la Logitech, deci aveti tot ceea ce va trebuie pentru sesiuni de gaming perfecte.

10 PC de Gaming Oferite Gratuit de Kaufland

Puteti vede ain clipul video de la inceputul articolului cum arata un PC dintre cele pe care Kaufland le ofera clientilor din Romania in aceasta perioada, asa ca va puteti face o idee destul de clara cu privire la ce primiti. Pe partea de componente, totul incepe cu o carcasa Corsair 400D care are geam securizat, in interiorul sau fiind montata o placa de baza Gigabyte 8550 Vision D-P, un procesor AMD Ryzen 9 5900X, tactat la 4800 MHz, oferindu-va puterea.

16 GB RAM DDR 4 Corsair RGB Pro SL CL18 de 3600 MHz sunt deasemenea montati impreuna cu un SSD NVMe M.2 Hikvision e2000 de 512 GB, totul fiind completat de o placa video Gigabyte Geforce RTX 3070 Vision OC. Un SSD Hikvision C100 de 960 GB este deasemenea disponibil, totul fiind alimentat de o sursa Corsar RM-X White Series de 750W, iar la final avem si un sistem de racire cu apa de la Corsair, totul fiind gandit pentru a oferi cele mai bune performante.

Kaufland ne permite sa castigam acest PC de gaming performant prin comandarea cu livrare a unor produse care au valoare minima de 80 de LEI, si inscrierea in concurs folosind formularul de pe website-ul sau.