CNCAV: Mesajul Privind Violenta de pe Retelele de Socializare

CNCAV Mesajul Privind Violenta Retelele Socializare

CNCAV transmite un mesja foarte important cu privire la violenta verbala de pe retelele de socializare, o problema pe care Facebook nu vrea sa o rezolve, dar care genereaza victime in fiecare zi, dar in legatura cu care trebuie sa fim cu totii atenti.

“OPRIȚI VIOLENȚA! VĂ RUGĂM!

Prea multe comentarii nepotrivite, prea multă ură, prea multe ofense aduse semenilor, prea multe bazaconii distribuite… Mult prea multe!

Ieri, un medic recunoscut și care a susținut sănătatea publică a luat o decizie grea, aceea de a nu se mai implica într-un proiect prin care a ajutat multă lume. Am preluat și noi mai multe articole de pe Spitalul Virtual pentru Copii.

De ce a renunțat dr. Mihai Craiu? Pentru că s-a săturat de agresivitatea mesajelor și de amenințările primite pe pagina de Facebook. Pentru că i-a ajuns.

Tot mai multe persoane care au dorit să ofere un exemplu pro sănătate, punând poze și mesaje de susținere în grupul PRO vaccinare, ne-au semnalat că primesc foarte multe mesaje de amenințare. Și îi credem! Am primit și noi! De toate!

DAR nu o să renunțăm în a promova vaccinarea. Pentru că nu ne lăsăm intimidați de “conturi” fără argumente.

Noi vă rugăm să respectați opiniile semenilor și să încercați să le explicați celor care distribuie bazaconii, cât de frumos se poate, că informațiile adevărate nu sunt publicate pe pagini obscure. Iar dacă vedeți informații false, vă rugăm să le raportați.

De regulă, cu cât pare mai mistică sau mai ieșită din comun, cu atât acea informație este mai falsă.

PS: încă nu au crescut solzii, reptilienii nu au mai apărut, iar femeile vaccinate continuă să rămână însărcinate.”