WhatsApp: Anunt OFICIAL cu Noi Functii pentru Toate Telefoanele

WhatsApp Anunt OFICIAL Noi Functii Toate Telefoanele

WhatsApp a anuntat in mod oficial astazi doua noi schimbari importante care sunt oferite pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android din intreaga lume, iar ele vin pentru a face experienta de folosire a platformei una mult mai buna, in final. Stiti deja de ceva vreme faptul ca WhatsApp ne ofera posibilitatea de a trimite mesaje care sunt sterse in mod automat din platforma de mesagerie dupa o anumita perioada de timp, iar incepand de ieri aceasta functionalitate este extinsa pentru noi.

WhatsApp a anuntat in mod oficial faptul ca le permite utilizatorilor cu telefoane iPhone si Android sa initieze conversatii care dispar in mod automat dupa o anumita perioada de timp, pana acum fiind necesara activarea manuala a acestei optiuni. Exact aceeasi functionalitate este oferita inclusiv pentru grupurile de conversatii incepand de acum, cei de la WhatsApp dorind sa le permita oamenilor sa se bucure de mai multa intimitate pentru conversatiile pe care le poarta in cadrul platformei.

WhatsApp: Anunt OFICIAL cu Noi Functii pentru Toate Telefoanele

WhatsApp Anunt OFICIAL Noi Functii Toate Telefoanele automatizare

WhatsApp nu se opreste totusi aici, iar asta pentru ca a implementat si doua noi optiuni in ceea ce priveste duratele in care mesajele raman active in cadrul platformei de mesagerie inainte de a fi sterse automat de catre ea. Incepand de ieri, WhatsApp ne permite sa setam ca mesajele trimise de catre noi sa dispara la 24 de ore de la expediere, sau la 90 de zile, iar intre aceste doua durate mai exista uan de 7 zile, care a fost disponibila si in trecut, dar este lasata in continuare de catre platforma.

WhatsApp prezinta in imaginea de mai sus cum anume functioneaza schimbarile pe care ni le-a anuntat acum, asa ca ne putem face o idee foarte clara cu privire la ceea ce este disponibil in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android. Tot acest sistem a fost gandit de catre cei de la WhatsApp pentru a le oferi utilizatorilor mai mult control asupra modului in care comunica in fiecare zi cu diverse alte persoane, iar desigur ca intregul sistem se poate schimba destul de mult oricand, dar probabil doar spre mai bine.

WhatsApp mai are si alte schimbari majore pregatite pentru utilizatorii din intreaga lume in aceasta perioada de timp, astfel ca nu vorbim decat despre modificari majore gandite pentru a face viata utilizatorilor una mult mai buna.