DSU Romania: ATENTIONARE foarte Importanta pentru Toti Romanii

DSU Romania ATENTIONARE foarte Importanta Toti Romanii

DSU Romania transmite un important anunt de avertizare pentru romanii din toata tara, iar asta pentru ca aduce in atentie un montaj video care prezinta in mod incorect o conferinta de presa care a avut loc cu mai bine de o saptamana de zile in urma, informatiile de acolo fiind prezentate in mod trunchiat.

DSU Romania prezinta versiunea falsa a acelui material video, dar si inregistrarea reala pe care autoritatile au publicat-o pentru conferinta de presa a CNCCI, astfel incat puteti face diferenta dintre realitate si fictiune pentru ca fictiunea e folosita pentru a convinge oamenii sa nu respecte masurile de preventie impotriva infectarii generate de Coronavirus.

“Astazi, a circulat intens un filmulet, montat din diferite fragmente din cadrul conferintei de presa saptamanale, pentru a induce in eroare populatia!

Pentru a vedea manipularea ieftina pe care incearca unii sa o faca, va rog urmariti in filmuletul de mai jos diferenta intre fake si realitate! Dati va rog share pentru a informa corect asupra acestor manipulari!”