DEDEMAN: ATENTIE! Masura de ULTIMA ORA Anuntata pentru Romani

DEDEMAN primire

DEDEMAN este unul dintre cele mai mari lantui de produse de bricolaj din toata Romania, cu milioane de clienti annual, iar in ultima luna si jumatate a fost in atentia multora dupa ce a fost obligat sa respecte noile masuri de restrictie impuse de autoritati. DEDEMAN a fost obligat sa interzica accesul in magazinele sale pentru persoanele care nu sunt vaccinate, sau vindecate dupa infectare cu Coronavirus, dar a gasit solutii pentru a ii ajuta pe clienti sa ii mai cumpere produsele.

DEDEMAN poate de acum sa primeasca inclusiv persoanele care au fost testate cu un test rapid antigen in ultimele 48 de ore, sau cu un test RT-PCR in ultimele 72 de ore, totul multumita unor noi masuri de relaxare anuntate chiar aseara de catre Raed Arafat. Secretarul de stat din cadrul MAI a anuntat ca astazi urmeaza sa fie adoptata o Hotarare de Guvern care va permite accesul in magazinele mari, sau mall-uri, inclusiv pentru persoanele testate, iar DEDEMAN va beneficia de aceasta prevedere.

DEDEMAN: ATENTIE! Masura de ULTIMA ORA Anuntata pentru Romani

DEDEMAN are magazine de dimensiuni mari, asa ca nu I se aplica prevederea care le permite magazinelor neesentiale mai mici de 200 mp sa primasca inclusiv romani care nu sunt testati, asa ca acum aveti o optiune in plus pentru a intra in ele. Desigur ca in Romania testele pentru detectarea Coronavirus nu sunt gratuite, asa ca va trebui sa platiti peste 100 de LEI pentru un test facut la un laborator autorizat pentru a avea acces in interiorul DEDEMAN, dar macar exista si aceasta optiune.

DEDEMAN inca nu a anuntat oficial acest lucru, asteptand mai mult ca sigur Hotararea de Guvern pentru a vedea forma finala a masurii, dar dupa ce aceasta va fi adoptata, probabil ca va anunta in mod oficial totul pentru clientii sai. Dupa publicarea Hotararii de Guvern in Monitorul Oficial, prevederile sale intra In vigoare, astfel ca DEDEMAN va putea sa primeasca inclusiv romanii testati, asa ca va trebui sa aveti rabdare pentru ca acest lucru sa se intample inainte de a merge in locatii.

DEDEMAN ar putea sa primeasca inclusiv romanii testati in magazinele sale chiar incepand de maine, insa totul depinde de prevederile pe care le va avea Hotararea de Guvern care va fi adoptata in cursul acestei zile, asa ca va trebui sa avem rabdare.