DACIA Jogger: Anuntul OFICIAL, ce NU Stiau Multi dintre Romani

DACIA Jogger Anuntul OFICIAL NU Stiau Multi Romani

DACIA Jogger este cel mai nou model de masina pe care DACIA l-a lansat pentru clientii sai din multe tari de pe glob, iar automobilul poate fi deja comandat de catre cei interesati. DACIA Jogger este o masina complexa, care vine cu foarte multe noutati in comparatie cu modelele anterioare, iar unele dintre schimbari nu sunt tocmai cunoscute pentru toata lumea, asa ca DACIA le prezinta pe rand, dupa cum puteti vedea mai jos, pentru clientii sai din tara.

DACIA Jogger are prezentata in clipul video de mai jos una dintre dotarile foarte speciale care sunt disponibile pentru modelele existente pe piata, si e posibil sa fie ceva adus pentru prima oara in masinile grupului, daca nu gresesc. DACIA Jogger are bare modulare pentru plafon, iar dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos, ele pot fi pozitionate in doua moduri pentru a facilita transportul mai usor al bagajelor cand nu mai aveti loc in portbagaj de ele.

DACIA Jogger vine cu o dotare de care nu stiau multi clienti

Desi DACIA Jogger nu este vazuta de catre multi ca una dintre masinile DACIA care merita sa fie in atentia oamenilor, in realitate ea vine cu multe schimbari interesante pe care nu ar trebui sa le trecem usor cu vederea. Daca nu ati uitat inca, aceasta urmeaza sa fie si prima masina care va avea un sistem de motorizare hibrida, asta inainte ca acelasi sistem sa ajunga inclusiv in Duster 3, cel mai probabil undeva dupa anului 2024, cand va fi lansata aceasta serie.

Mai mult decat atat, stiti deja ca DACIA Jogger permite transportare a pana la 7 pasageri pe langa sofer, iar daca nu vreti sa luati cu voi atatea persoane, puteti rabata scaunele pentru a avea un spatiu foarte mare pentru a transporta obiecte. Masina este gandita pentru a fi cat se poate de versatila, iar acest lucru ar putea fi un foarte mare avantaj pentru foarte multi dintre cei care cauta un automboil de acest gen care sa aiba si un pret de vanzare suficient de mic.

DACIA Jogger poate fi comandata in momentul de fata de catre oricine, dar nu trebuie sa uitati faptul ca din cauza penuriei de semiconductori se livreaza foarte greu unitatile comandate de clienti.