Google Chrome: Mesajul de AVERTIZARE Transmis Tuturor Oamenilor

Google Chrome Mesajul AVERTIZARE Transmis Tuturor Oamenilor

Google Chrome este cel mai folosit browser de pe planeta in momentul de fata, el avand peste 1 miliard de utilizatori, pe diverse platforme, care navigheaza pe internet cu ajutorul sau, iar numarul celor care il folosesc este in continua crestere. Pentru ca Google Chrome este atat de popular, din pacate este si tinta unor atacuri care sunt gandite de catre diversi hackeri, iar din pacate oamenii obisnuiti sunt cei care sunt in centrul acestui razboi cibernetic.

Google Chrome a avut, in aceasta idee, anuntata de catre Google descoperirea a 15 noi vulnerabilitati serioase care afecteaza browserul, ele avand un impact mare asupra modului in care functioneaza software-ul deoarece poate fi exploatat de hackeri. Vulnerabilitatile au fost rezolvate de catre compania Google, care a anuntat toate cele 15 vulnerabilitati din Google Chrome care au fost reparate de catre inginerii sai, insa si cat de serioasa este situatia pentru utilizatori.

Google Chrome: Mesajul de AVERTIZARE Transmis Tuturor Oamenilor

Google Chrome a avut toate aceste probleme rezolvate ca parte a unei actualizari care a fost lansata de catre compania Google in cursul zilei de 6 decembrie, deci pana acum ar fi trebuit sa fie distribuita pentru toti cei care folosesc browserul. Este recomandat foarte serios sa instalati aceasta noua versiune 96.0.4664.93 a Google Chrome pentru Windows, Mac, Linux, iar asta pentru ca ea rezolva toate problemele majore descoperite de catre inginerii Google pana acum.

Google Chrome ar trebui deasemenea sa aiba rezolvate si diverse alte probleme de functionare, sau performante, astfel ca per total vorbim despre vesti bune pentru cei care se bazeaza pe acest browser pentru navigare pe internet. Google Chrome este unul dintre cele mai bune browsere existente pentru a accesa internetul, daca este cel mai bun, sau nu, ramane al atitudinea celor care-l folosesc, dar exista foarte multe pareri pro, sau contra, in aceasta privinta.

Google Chrome este disponibil pentru descarcare chiar de pe website-ul celor de la Google, astfel ca daca sunteti interesati de el, ar trebui sa o faceti exclusiv de acolo, si nu din vreo alta sursa pentru a nu risca sa instalati ceva plin de malware.