DACIA Duster 3: PROBLEMA care ar Putea Schimba Substantial Masina

DACIA Duster 3 PROBLEMA care Putea Schimba Substantial Masina

DACIA Duster 3 este urmatoarea generatie de masini la care DACIA lucreaza din greu chiar in Romania, inginerii din tara noastra incercand sa aduca pe piata cea mai buna masina posibila pentru romanii care sunt dornici sa cumpere SUV-urile facute la Mioveni. Stiti deja ca DACIA Duster 3 va fi o masina cu schimbari majore in raport cu modelele anterioare, iar asta pentru ca DACIA va implementa multe noutati importante, insa din pacate e posibil sa apara probleme in procesul de productie.

DACIA Duster 3 ar putea fi substantial afectata de criza semiconductorilor, iar asta pentru ca ea se adanceste si se va “intinde” cu mult in cursul anului 2022, cel putin conform celor mai recente informatii venite in legatura cu aceasta penurie globala. Conform celor mai recente informatii din industrie, in momentul de fata companiile asteapta si pana la 22 de saptamani pentru livrarea de semiconductori, adica aproape jumatate de an, ceea ce ar putea fi o problema mare inclusiv pentru DACIA Duster 3.

DACIA Duster 3: PROBLEMA care ar Putea Schimba Substantial Masina

DACIA Duster 3 este in dezvoltare, va fi prezentata in 2023, dar daca la final de 2022 timpii de asteptare pentru semiconductori sunt de aproape jumatate de an, si inca in crestere, e usor de inteles de ce inclusiv in 2023 ar trebui sa se resimta efectele acestei penurii. E clar ca indiferent de situatie, in 2022 nu va fi rezolvata complet problema aceasta din moment ce timpii de asteptare inca sunt in crestere, iar DACIA Duster 3 ar putea fi gandita diferit din aceasta cauza.

DACIA Duster 3 fara anumite dotari, sau cu dotari modificate pentru a avea componentele cumparate mai usor, ar trebui sa fie in atentia multora dintre cei care sunt interesati sa cumpere viitoarea masina cand va fi lansata. Este destul de clar faptul ca DACIA Duster 3 va veni cu foarte multe modificari, dar nu este exclus ca aceasta penurie de semiconductori sa dicteze intr-o foarte mare parte ceea ce va ajunge, sau nu va ajunge, in masina romaneasca.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie prezentata undeva prin toamna anului 2023, si lansata poate prin 2024, insa deocamdata nu exista prea multe detalii clare cu privire la aceasta succesiune a lucrurilor.