LIDL Romania: Decizia OFICIALA, ce Se Intampla in Toate Magazinele

LIDL Romania Decizia OFICIALA intampla magazine sarbatori

LIDL Romania transmite un foarte important anunt oficial care ii vizeaza pe clientii sai din toata tara, iar asta in conditiile in care vorbim despre masuri care ar trebui sa fie cunoscute de catre toata lumea chiar in acest moment. Mai exact, cei de la LIDL Romania au hotarat sa anunte programul in baza caruia vor functiona magazinele sale in perioada sarbatorilor de iarna, iar asta pentru ca mai putin de doua saptamani ne despart de Craciun acum.

LIDL Romania a anuntat faptul ca in zilele de 25 si 26 decembrie magazinele sale din toata tara vor fi inchise, astfel ca orice fel de cumparaturi aveti nevoie, trebuie facute in maxim ziua de 24 decembrie, adica ajunul Craciunului. Era de asteptat ca LIDL Romania sa ia o decizie de acest gen din moment ce anul acesta Craciunul este intr-o zi de saptamana, iar prima a doua zi de Craciun este una libera oferita de catre foarte multe companii in mod normal.

LIDL anunta programul de sarbatori in magazine, cand se inchid

LIDL Romania Decizia OFICIALA intampla magazine sarbatori inchidere

In ceea ce priveste Anul Nou, cei de la LIDL au decis ca doar in ziua de 1 ianuarie sa fie inchise magazinele din toata tara, asta pentru ca peste noapte oamenii de obicei sarbatoresc trecerea in noul an, deci au nevoie de odihna. Avand in vedere aceste masuri, in zilele de 24 si 31 decembrie magazinele companiei vor fi deschise cu program scurt, doar intre orele 07:00 si 18:00, iar asta pentru a le oferi angajatilor dupa-amiaza libera pentru a sarbatori.

Pentru ziua de 2 ianuarie a fost deasemenea decisa aplicarea unui program scurt, astfel ca veti putea cumpara produse din magazinele LIDL din Romania doar intre orele 09:00 si 17:00, dar din 3 ianuarie lucrurile ar trebui sa revina la normal. Masurile pe care compania le ia in aceasta perioada sunt unele care au menirea de a aduce mai multe zile libere pentru angajati, chiar daca pentru clienti asta inseamna mai putin timp pentru a cumpara produsele dorite.

LIDL Romania va avea in aceasta perioada, in mod teoretic, si destule stocuri pentru a putea cumpara exact orice ne intereseaza, asa ca n-ar trebui sa avem probleme din acest punct de vedere daca ajungem in oricare dintre locatiile sale.