WhatsApp: Schimbarea foarte Importanta pentru VIITORUL Aplicatiei

WhatsApp Schimbarea Importanta VIITORUL Aplicatiei

WhatsApp se pregateste sa treaca acum printr-o noua schimbare foarte importanta care are menirea de a pregati o evolutie viitoare a aplicatiei spre ceea ce multa lume nu isi imagina ca va veni prea curand. Mai exact, cei de la WhatsApp incep sa se uite tot mai serios spre criptomonede si transferul acestui tip de moneda virtuala prin intermediul aplicatiei de mesagerie, ceva ce era crezut complet imposibil, dar care este evolutia normala a platformei.

WhatsApp a inceput sa testeze in SUA transferurile de criptomonede intre conturi pentru utilizatori, iar asta inseamna ca oamenii pot folosi criptomoneda Pax Dollar pentru a-si tranfera rapid bani intre ei. Deocamdata doar aceasta criptomoneda este permisa pentru transfer intre utilizatori, fara suport pentru alte criptomonede in cadrul WhatsApp, dar nu este exclus ca in viitor sa fie permisa inclusiv transferarea altui tip de criptomonede pentru versatilitate mai mare.

WhatsApp: Schimbarea foarte Importanta pentru VIITORUL Aplicatiei

WhatsApp a implementat suport pentru portofelul digital Novi in vederea transferului criptomnedelor Pax Dollar, platforma fiind lansata cu doar cateva saptamani in urma de catre Meta, insa este in continua dezvoltare. Novi nu are deocamdata comisioane pentru transferul, sau primirea, de bani, ceea ce face testarea sa foarte simpla in cadrul WhatsApp, insa desigur doar pentru un grup restrans de oameni care au portofelul digital si au primit acces la functie prin aplicatia de mesagerie.

WhatsApp permite transferui de bani prin Novi la fel ca trimiterea oricarui alt tip de atasament in cadrul conversatiilor oamenilor, un buton dedicat pentru transfer fiind disponibil pentru utilizatorii alesi sa participe la test. WhatsApp va avea suport inclusiv pentru Diem, criptomoneda dezvoltata de catre Facebook, si preluata de Meta, iar Novi va include suport pentru ea in momentul in care va fi lansata in mod oficial, dar nimeni nu stie prea clar cand se va intampla acest lucru.

WhatsApp evolueaza incet, dar sigur, pentru a le oferi oamenilor ceea ce alte platforme de mesagerie o fac deja, insa desigur ca mai sunt foarte multe de implementat inainte ca lucrurile sa ajunga la invelul WeChat, de exemplu.