AUCHAN: Anuntul OFICIAL, ce ofera GRATUIT Zilele Acestea Romanilor

AUCHAN Anuntul OFICIAL ofera GRATUIT Zilele Acestea Romanilor

AUCHAN le transmite tuturor clientilor din toata Romania un mesaj extrem de important in aceasta perioada, iar asta pentru ca a decis sa le ofere gratuit ceva care nu mai este disponibil pentru foarte mult timp. V-am spus ca AUCHAN a pregatit o promotie speciala pentru clientii din toata Romania inainte de Craciun, iar cei interesati sa profite de ea inca mai au sansa de a castiga voucherele de 500 de LEI care mai sunt disponibile in promotie pentru noi.

AUCHAN are un numar limitat de vouchere in valoare de 500 de LEI disponibile in continuare pentru romanii care vor sa aiba inainte de Craciun parte de o sesiune de cumparaturi fara a plati ceva. Acestea sunt ultimele zilei ale ultimei saptamani de promotie pe care AUCHAN o desfasoara in momentul de fata, astfel ca inca 5 vouchere in valoare de 500 de LEI fiecare sunt disponibile pentru clientii care aleg sa profite de promotia aceasta in tara.

AUCHAN: Anuntul OFICIAL, ce ofera GRATUIT Zilele Acestea Romanilor

AUCHAN le cere clientilor sa cumpere produse din magazinele sale, desigur folosind un cont MyClub, astfel ca inscrierea este cat se poate de simpla, iar voucherul in valoare de 500 de LEI este oferit to in platforma aceasta. Dupa ce il primiti, puteti cumpara orice doriti din magazinele AUCHAN cu banii respectivi, la final fiind necesara doar aplicarea acelui voucher, iar desigur ca utilizand platforma veti avea parte de o serie de alte promotii speciale in MyClub.

AUCHAN nu e la prima promotie pe care o desfasoara cu MyClub in prim-plan, iar asta vine ca o veste extrem de buna, dar probabil ca este una dintre ultimele promotii care mai sunt in desfasurare in cursul acestui an. Desigur ca pentru a profita de tot este doar nevoie sa respectati regulamentul de pe website-ul celor de la AUCHAN, iar din moment ce regulile sunt destul de simple, cam oricine se poate inscrie pentru a castiga banii care sunt pusi la dispozitie acum.

AUCHAN mai are alte cateva promotii in plina desfasurare in aceasta perioada, dar ele vor mai fi disponibile pentru o perioada redusa de timp, dupa care va trebui sa va reorientati spre altele.