Netflix: 15 Seriale si Filme NOI LANSATE in Romania in Ultima Saptamana

Netflix 15 Seriale Filme NOI LANSATE Romania Ultima Saptamana

Netflix a dezvaluit 10 filme si seriale noi care au fost lansate in ultima saptamana in Romania pentru toti abonatii, si exista destule surprize extrem de interesante pentru noi toti chiar acum. Mai exact, cei de la Netflix ne arata mai jos multe titluri foarte interesante care sunt disponibile pentru toti romanii chiar in momentul de fata, iar daca vreti un Craciun plin de binginb, aveti ce sa vedeti pentru a va ocupa momentele in care nu stati aproape de cei dragi.

Netflix spune ca saptamana aceasta au fost lansate in cadrul platformei sale filme precum David and The Elves, Voir, Nicole Byer: BBW, Carolin Kebekus: The Last Christmas Special, Asasuka Kid, sau The Camargos. In ceea ce priveste serialele avem sezonul 2 al Centaurworld, sezonul 2 al Go Dog Go, sezonul 3 al Titans, sau sezonul 4 al Bonus Famil, astfel ca exista foarte mult continut foarte interesant din care putem alege in momentul de fata orice vrem sa vedem.

Netflix: 15 Seriale si Filme NOI LANSATE in Romania in Ultima Saptamana

Netflix spune ca saptamana trecuta, mai exact, vineri, au fost lansate filmele Anonymously Your, Aranyak, Back to the Outback, How to Ruin Christmas: The Funeral, sau Saturday Morning All Star Hits. Deasemenea acum sunt disponibile inclusiv Still oit of My League, The Unforgivable, Twentysomething Austin, sau Two, deci exista foarte multe titluri interesante dintre care puteti alege orice v-ati dori sa vedeti in cadrul platformei de streaming video la cerere.

Netflix pregateste alte cateva surprize inainte de Craciun, pe 16 decembrie fiind asteptata lansarea sezonului al doilea al The Witcher, apoi vor veni The Lighthouse, sau sezonul al doilea din Emily in Paris. Celebrul film Don’t Look Up va fi lansat pe 24 decembrie, in timp ce pe 27 decembrie va fi disponibil Death to 2021, iar asa cei de la Netflix cam incheie anul in forta, asa cum nu au putut sa faca in 2020, atunci cand pandemia a blocat foarte multe productii.

Netflix are foarte multe alte titluri grozave pregatite pentru lansare in Romania in anul 2022, insa despre ele compania va incepe, cel mai probabil sa vorbeasca undeva in cursul saptamanilor urmatoare.