Samsung GALAXY S22: Designul FINAL Dezvaluit intr-un Prim VIDEO

Samsung GALAXY S22 Designul FINAL Dezvaluit Prim VIDEO

Samsung GALAXY S22 are designul final dezvaluit intr-un prim clip video, viitoarea serie de telefoane mobile fiind acum in plin proces de pregatire pentru lansare pentru oamenii din intreaga lume, iar asta ne aduce posibilitatea de a vedea si cum va arata forma finala.

Samsung GALAXY S22, Samsung GALAXY S22 Plus, Samsung GALAXY S22 Ultra au design-ul final prezentat mai jos, trei machete ale noilor telefoane fiind facute special pentru a dezvalui lumii intregi cum urmeaza ele sa arate dupa ce vor fi lansate.

Samsung GALAXY S22 este o serie foarte interesanta de telefoane, insa design-ul nu va fi chiar atat de radical precum l-au prezentat unii, ci mai mult in ton cu ceea ce am vazut pana in momentul de fata de la modelele lansate anterior de catre coreeni.

Samsung GALAXY S22 si Samsung GALAXY S22 Plus seamana destul de mult cu modelele anterioare, insa Samsung GALAXY S22 Ultra seamana cu un GALAXY Note, adica exact ceea ce am auzit din diverse zvonuri publicate pana acum de catre diverse surse.

Samsung GALAXY S22 similar unui telefon din seria Note nu ar fi tocmai ceva neobisnuit, asa ca n-ar trebui sa fie cinva surprins de acest lucru, mai ales ca ambitiile Samsung sunt de a nu da uitarii aceasta serie care inca are destul fani in intreaga lume acum.