Raed Arafat: Anuntul cu o Hotarare Dezvaluita de Alexandru Rafila

Raed Arafat Anuntul Hotarare Dezvaluita Alexandru Rafila

Raed Arafat este in centrul unui anunt foarte important facut de catre Alexandru Rafila pentru toata Romania, iar asta deoarece seful DSU ar putea sa isi piarda functia de comandant al actiunii, adica nu ar mai lua decizii importante privind gestionrea pandemiei de Coronavirus.

Raed Arafat a fost plasat in aceasta functie in momentul in care pandemia de Coronavirus a devenit o urgenta nationala, iar acum ramane in continuare comandant al actiunii, dar Alexandru Rafila vrea sa preia controlul asupra gestionarii pandemiei de Coronavirus in Romania

“În ce sens să îl căpăcesc? Eu nu am nimic cu el. E un bun profesionist la DSU, acolo unde este el, iar Ministerul Sănătății să se ocupe de o parte consistentă a sistemului de sănătate, iar Departamentul de Situații de Urgență să se ocupe de urgențe.

Există un parcurs legislativ, trebuie să existe o discuție sinceră cu MAI, cu premierul și să vedem fiecare ce avem de făcut legal. Trebuie să vedem care sunt elementele din acest cadru legal și să ajungem fiecare la atribuțiile care sunt prevăzute inclusiv în funcționarea României.”