DACIA: AVERTIZAREA Transmisa pentru Milioane de Romani din Tara

DACIA AVERTIZAREA Transmisa Milioane Romani Tara 492399

DACIA le transmite astazi clientilor o avertizare extrem de importanta despre care ar trebui sa stie toata lumea, iar asta pentru ca ea vine intr-un context care poate genera o situatie periculoasa pentru multi. Cei de la DACIA le spun romanilor sa fie extrem de atenti la email-urile care vin de la entitati necunoscute pentru ca ele pot avea continut malitios care ne-ar putea provoca foarte serioase probleme peste care e posibil sa nu trecem foarte usor.

DACIA spune ca imaginea sa, sau a Renault, incepe sa fie folosita in email-uri frauduloase care sunt trimise catre oameni din intreaga tara, dar cel mai probabil si in alte tari de pe glob. Mai jos cei de la DACIA ne dau si cateva informatii extrem de utile pentru a detecta din timp un atac de tip phishing care se foloseste de imaginea companiei, sau a Renault, si trebuie sa le luam foarte in serios pentru a nu risca sa devenim victimele unor hackeri.

DACIA: AVERTIZAREA Transmisa pentru Milioane de Romani din Tara

DACIA ne spune ca nu trimite email-uri in mod nesolicitat catre oameni, iar atunci cand primim vreunul care are denumirea sa in titlu, ar trebui sa ne uitam cu foarte mare atentie la continutul sau. DACIA spune ca nu trebuie sa accesam in vreun fel link-urile care sunt incluse in aceste tipuri de email-uri, iar asta pentru ca ele ne pot directiona spre website-uri frauduloase in care ne pot fi furate datele, sau care pot contine fisiere care sa ne compromita dispozitivele.

DACIA spune deasemenea ca nu trebuie sa instalam in dispozitive nici aplicatii necunopscutenecunoscute, chiar daca ni se cere sa facem asta, iar daca se cer undeva datele cardurilor, nu ar trebui sa le oferim. DACIA spune ca email-urile de acest gen sunt scrise si incorect din punct de vedere gramatical, iar acesta ar trebui sa fie un indiciu foarte clar al faptului ca provin de la hackeri si nu de la compania romaneasca, sau de la grupul francez, deci e bine sa fim foarte vigilenti.

DACIA ofera aceste informatii pretioase pentru a ii ajuta pe romani sa ramana in siguranta si sa nu cada in plasa celor care incearca sa le fure datele, sau sa le infecteze dispozitivele.