DEDEMAN: ATENTIE! Mesajul de ULTIMA ORA Transmis catre Clienti

DEDEMAN ATENTIE Mesajul ULTIMA ORA Transmis Clienti

DEDEMAN are un mesaj extrem de serios pentru romanii din toata tara, aducandun-e in atentie ceva care ar trebui sa fie cunoscut de catre toata lumea, iar asta pentru ca problemele despre care vorbeste nu trebuie ignorate. Mai exact, cei de la DEDEMAN continua sa le aduca in atentie romanilor faptul ca trebuie sa fie extrem de vigilenti la atacurile de tip phishing care sunt in desfasurare in Romania inclusiv in aceasta perioada, si care ne pot genera mari batai de cap.

DEDEMAN spune ca inca este folosita imaginea sa in cadrul anumitor atacuri de tip phishing care vizeaza Romania, iar asta pentru ca exista foarte multi romani care cumpara produse din magazinele sale, deci sunt posibile victime ale hackerilor. Cei de la DEDEMAN spun ca in momentul de fata sunt folosite diverse metode de fraudare a romanilor, de la SMS-uri, email-uri, pana la mesaje pe retelele de socializare, atacurile fiind surprinzator de complexe, din pacate.

DEDEMAN: ATENTIE! Mesajul de ULTIMA ORA Transmis catre Clienti

DEDEMAN ATENTIE Mesajul ULTIMA ORA Transmis Clienti campanii

DEDEMAN vorbeste inclusiv despre concursuri si oferte false care sunt folosite pentru a extrage informatiile romanilor, de la simple nume si adrese, pana la datele complete ale cardurilor, inclusiv codurile CVV2. Unele dintre mesajele folosite de catre atacatori sunt atat de bine gandite incat cei de la DEDEMAN spun ca oamenii pot fi extrem de usor de pacalit in cadrul acestor campanii, iar nu multa lume reuseste sa isi dea seama cand ar putea deveni o victima.

DEDEMAN transmite de ceva vreme mesaje pentru romani sa fie extrem de vigilenti in fata atacurilor de tip phishing care sunt in plina desfasurare, iar asta pentru ca unii si reclama la companie ceea ce li se intampla din cauza atacurilor cibernetice. Sunt romani care reclama la DEDEMAN ca nu au primit premiile false care le sunt promise in unele campanii de phishing, sau ca si-au cedat datele in website-uri care seamana cu cele ale companiei, dar nu sunt.

DEDEMAN nu poate face nimic mai mult decat sa ii alerteze pe romani in legatura cu problemele acestea legate de atacurile de tip phishing, astfel ca oamenii sunt cei care trebuie sa se protejeze impotriva lor.