DIGI RCS & RDS: Beneficiul URIAS despre care Nu Stiu Multi Clienti

DIGI RCS & RDS Beneficiul URIAS care Nu Stiu Multi Clienti

DIGI RCS & RDS, cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii, din Romania, ofera pentru clientii din toata tara o varietate de servicii si beneficii grozave, dar nu toti stiu exact ce primesc. Stiti mai mult ca sigur ca DIGI RCS & RDS are abonamente de internet fix cu viteze de pana la 10 Gbps pentru clienti, in functie de zona din tara in care se activeaza conexiunea, dar nu toata lumea stie si ce fel de beneficii grozave vin cu un asemenea tip de abonament.

DIGI RCS & RDS le permite romanilor sa contracteze abonamente de internet care au viteze atat de mari, insa nu toti stiu ca daca nu au si un router pe masura, nu pot beneficia de ele. In aceasta idee, cei de la DIGI RCS & RDS le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a inchiria routere gigabit TP-Link care le permit sa atinga viteze de peste 1 Gbps atat pe calculatoare, telefoane, tablete, cat si pe alte tipuri de dispozitive pe care le folosesc in mod constant.

DIGI RCS & RDS: Beneficiul URIAS despre care Nu Stiu Multi Clienti

DIGI RCS & RDS Beneficiul URIAS care Nu Stiu Multi Clienti wifi

DIGI RCS & RDS le ofera clientilor posibilitatea de a inchiria aceste routere la pretul de doar 3 LEI pe luna, unul infim pentru ceea ce ofera ele, dar e bine sa stiti ca va sunt puse la dispozitie. Aceste routere au cateva avantaje fata de cele clasice, si desigur ca primul este posibilitatea de a avea viteze de sute de Mbps multumita conexiunilor fixe pe care DIGI RCS & RDS le ofera, ele fiind desigur impartite intre dispozitivele pe care le aveti conectate simultan la router.

DIGI RCS & RDS spune deasemenea ca aceste routere ofera si acoperire mai buna in case pentru folosirea internetului, ceea ce este un mare avantaj daca aveti case mai mari, sau pereti ceva mai grosi. Desigur ca exista si un foarte serios avantaj pe partea de siguranta, routerele care au Wi-Fi 6 inclus beneficiind de un grad mai ridicat de siguranta pentru conexiuni, iar cei de la DIGI RCS & RDS pun accent pe acest lucru in pagina in care le prezinta pentru clienti.

DIGI RCS & RDS spune in final si ca multumita acestui tip de routere se va reduce inclusiv consumul de energie al bateriei telefoanelor pentru clientii care le folosesc, insa desigur ca aici ramane sa descoperiti voi cat de reale sunt promisiunile.