Huawei P50 PRO: Vestile GROZAVE cu Privire la Lansarea Globala

Huawei P50 PRO Vestile GROZAVE Lansarea Globala

Huawei P50 PRO este unul dintre cele mai importante modele de telefoane pe care Huawei le-a lansat pentru clientii sai, insa dupa cum prea bine stiti deja, acest model a fost pus initial in vanzare doar in China. Stiti prea bine ca sanctiunile impuse de catre SUA impotriva Huawei au creat acest blocaj major, insa vestile bune sunt ca Huawei P50 PRO urmeaza sa fie lansat global destul de curand, el fiind deja anuntat de catre o subsidiara a gigantului chinez.

Huawei P50 PRO isi va face debutul in Malaezia destul de curand, mai jos fiind publicat un mesaj pe care cei de la Huawei l-au distribuit prin intermediul contului de pe reteaua de socializare Twitter. Puteti vedea mai jos ca exista inclusiv un link care ar trebui sa directioneze fanii Huawei catre pagina de pe website-ul din Malaezia in care ar trebui sa fie listat Huawei P50 PRO, dar el functioneaza acum, desi a fost valabil la putin timp dupa publicarea initiala.

Huawei P50 PRO: Vestile GROZAVE cu Privire la Lansarea Globala

Huawei P50 PRO este un telefon extrem de interesant, insa limitarile impuse de catre sanctiunile americanilor au generat probleme foarte mari pentru Huawei in ceea ce priveste vanzarea globala. Desigur ca Huawei a cautat sa gaseasca solutii pentru vanzarea Huawei P50 PRO la nivel global, incluzand anumite componente de top in el, si a gasit o “portita” pentru a-si vinde telefoanele, dar fara conectivitate 5G integrata pentru clientii care-l cumpara.

Huawei P50 PRO va fi vandut in afara Chinei cu un chip Qualcomm Snapdragon, dar fata 5G activ, iar asta pentru ca aceasta e singura solutie pentru a-l pune in vanzare in momentul de fata. Nu se stie deocamdata cat de multe tari vor avea Huawei P50 PRO disponibil in perioada urmatoare, insa nu mi-as face foarte mari sperante sa-l vedem extrem de curand si in Europa, chiar daca exista destui oameni care asteapta cu nerabdare aparitia in magazine.

Huawei P50 PRO va fi un telefon interesant pentru multa lume, mai ales ca include si foarte multe tehnologii importante care ar trebui sa ofere si o experienta de top pentru clientii care vor cumpara noul dispozitiv.