Raiffeisen Bank: Mesajul OFICIAL, ce Ofera GRATUIT Acum Clientilor

Raiffeisen Bank Mesajul OFICIAL Ofera GRATUIT Clientilor

Raiffeisen Bank are o surpriza grozava pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa le ofere ceva ce putini credeau ca vor primi acum, mai exact o masina daca aleg sa-si foloseasca cardurile pentru cumparaturi. Vorbim despre o promotie pe care Raiffeisen Bank a anuntat-o de ceva vreme pentru clientii romani, dar de care le readuce aminte pentru ca ea se desfasoara pentru o perioada limitata de timp in Romania inainte de 2022.

Raiffeisen Bank spune ca aceasta promotie speciala se va incheia pe 19 decembrie 2021, astfel ca mai aveti doar mai putin de 4 zile pentru a profita de tot inainte de finalul anului. Dupa cum puteti vedea mai jos, cei de la Raiffeisen Bank le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga o masina Toyota C-HR daca aleg sa-si foloseasca cardurile de debit Mastercard pentru a cumpara orice sunt interesati in aceasta perioada a promotiei bancii.

Raiffeisen Bank: Mesajul OFICIAL, ce Ofera GRATUIT Acum Clientilor

Raiffeisen Bank limiteaza aceasta promotie speciala doar la cardurile de debit Mastercard, astfel ca daca aveti unul emis de VISA, sau unul de credit, nu veti putea participa cu sanse de castig. Aceasta limitare exista si la alte promotii pe care cei de la Raiffeisen Bank le desfasoara in momentul de fata, astfel ca daca vreti sa participati inclusiv la acelea, e bine sa stiti exact la ce ar trebui sa va asteptati in momentul de fata pentru a castiga tot ceea ce este oferit.

Raiffeisen Bank are pe website-ul sau toate detaliile cu privire la ceea ce este oferit pentru clientii din Romania in momentul de fata, astfel ca puteti sa va orientati in functie de informatiile de acolo. Raiffeisen Bank stie foarte bine cat de importante sunt pentru clienti chiar si promotiile de acest gen, asa ca are grija sa le ofere pentru ca noi sa avem sansa de a primi si surprize bune de la banca in baza serviciilor pe care aceasta ni le ofera in mod obisnuit in Romania.

Raiffeisen Bank va alege castigatorul acestei promotii abia dupa Craciun, asa ca veti mai avea de asteptat dupa 19 decembrie pentru a afla daca ati castigat acest premiu, sau nu.