CNCAV: Explicatii de la Specialisti Privind Vaccinarea Copiilor

COVID Mesajul unui Medic pentru Romanii din Toata Tara (VIDEO)COVID Mesajul unui Medic pentru Romanii din Toata Tara (VIDEO)

CNCAV continua seria informarilor cu privire la vaccinarea in randul copiilor, iar asta pentru ca exista foarte multi parinti care in aceasta perioada nu stiu cum sa abordeze problema imunizarii, iar aceste informatii au menirea de a-i ajuta sa ia o decizie cat mai informata.

“ÎMI VACCINEZ COPILUL? – DE VORBĂ CU SPECIALIȘTII

O întrebare legitimă, care provoacă părinții în această perioadă.

Fiecare dintre noi ne dorim ce este mai bine pentru copiii noștri. Tocmai de aceea este bine ca deciziile pe care le luăm să fie informate și bazate pe date științifice de la cei care lucrează în domeniu.

Medici de marcă în domeniul pediatriei, cardiologiei, neurologiei, alergologiei și imunologiei pediatrice vor discuta despre rolul vaccinării și vor răspunde celor mai importante temeri ale părinților și copiilor.

Vă invităm marți, 21 decembrie 2021, în intervalul 11.00-12.30 la o dezbatere online privind beneficiile vaccinării copiilor, adolescenților și tinerilor, inclusiv cu dizabilități, organizată de Guvernul României, Ministerul Sănătății, CNCAV și Colegiul Medicilor din România.”

C