DACIA Duster 3: Anuntul IMPORTANT, Vestile Grozave pentru Noul SUV

DACIA Duster 3 Anuntul IMPORTANT Vestile Grozave Noul SUV
DACIA Duster 3 design concept, foto Autocar.

DACIA Duster 3 este “masina viitorului” pentru cei de la DACIA, iar asta pentru ca urmatorul model de SUV este gandit pentru a veni cu unele dintre cele mai mari schimbari din istoria gamei de masini pe care cei de la DACIA le vand in intreaga lume. Stiti deja ca DACIA Duster 3 va avea cam toate noutatile care au fost incluse in Logan 3, insa si multe alte schimbari foarte importante, insa cu toate acestea, masinile nu se vor scumpi foarte mult.

DACIA Duster 3 va fi o masina care va ramane accesibila, din punct de vedere al pretului, pentru clientii din toata lumea, iar asta pentru ca acesta este unul dintre elementele esentiale ale strategiei din spatele SUV-ului. Julie Ferry, unul dintre oamenii care a lucrat de-a lungul anilor la diverse modele ale Duster, si lucreaza inclusiv la DACIA Duster 3, a dezvaluit faptul ca noua masina nu se va distanta de principiile care au facut SUV-urile romanesti atat de populare.

DACIA Duster 3: Anuntul IMPORTANT, Vestile Grozave pentru Noul SUV

DACIA Duster 3 va ramane in continuare o masina versatila, care va putea fi folosita atat pe teren accidentat, cat si pe drumurile publice, acesta fiind unul dintre motivele in baza carora a generat vanzari atat de bune. DACIA Duster 3 va avea inclusiv un sistem de motorizare hibrida, iar desi acesta nu e tocmai ieftin, modelul care il va include nu va fi exagerat de scump, cel putin lui Julien Ferry, de la DACIA, deci masina ar trebui sa atraga interesul multor oameni.

DACIA Duster 3 nu va pierde nici tractiunea 4×4, conform celor de la DACIA, iar asta pentru ca desi platforma CMF-B nu face simpla integrarea sa, se pare ca producatorul roman nu vrea sa renunte la ea. DACIA Duster 3 va fi o versiune mult imbunatatita a masinii de acum, cu foarte multe schimbari extrem de bune, dar si cu marele avantaj al pretului accesibil pentru oamenii din toata lumea, deci ar putea face concurenta serioasa pe piata SUV-urilor.

DACIA Duster 3 ar urma sa fie prezentata in mod oficial in cursul anului 2023 de catre cei de la DACIA, insa vanzarile nu ar trebui sa inceapa pana in anul 2024, in baza a ceea ce stim acum.