Google Chrome: Vestile GROZAVE, Cum a Devenit mult mai Rapid

Google Chrome rapid

Google Chrome este cel mai folosit browser pentru navigare pe internet in momentul de fata, browserul celor de la Google oferindu-le utilizatorilor din intreaga lume o experienta si mai buna incepand cu o actualizare recenta. Mai exact, cei de la Google au decis ca Google Chrome sa beneficieze de o serie de imbunatatiri care sa-l faca mult mai rapid decat pana acum, dar sa si consume mai putine resurse in timp ce este folosit de catre oameni in PC-uri.

Google Chrome a devenit cu 25.8% mai rapid cand este deschis pentru prima oara de catre utilizatori, in timp ce a fost redus cu 3.1% consumul de resurse al placilor video ale calculatoarelor. Numarul de frame-uri redate de catre Google Chrome a fost deasemenea redus cu 20.4% conform celor de la Google, iar numarul de blocaje generate de catre acest proces a inregistrat deasemenea o reducere de 4.5%, ceea ce este o veste excelenta pentru oameni.

Google Chrome: Vestile GROZAVE, Cum a Devenit mult mai Rapid

Google Chrome are si alte imbunatatiri importante facute de catre compania Google pentru utilizatorii sai din intreaga lume, iar ele sunt descrise aici de catre cei de la Google. Actualizarile recente pentru Google Chrome nu s-au rezumat doar la rezolvarea de probleme care au fost descoperite cu browserul companiei americane, ci si la imbunatatirea experientei generale pe care acesta o ofera, in special pe partea de performante generale, acolo unde era nevoia mai mare.

Google Chrome este in mod constant imbunatatit de catre cei de la Google, iar in postarea de pe blogul sau descrie diverse tehnici care au fost aplicate pentru ca intregul browser sa fie mai rapid, si mai sigur. Google Chrome a testat timp de cateva luni bune unele dintre aceste tehnici noi inainte de a le lansa in mod oficial pentru utilizatori, asa ca in mod teoretic experienta de care beneficiem dupa actualizare ar trebui sa fie una excelenta, sau cat mai apropiata de acest obiectiv.

Google Chrome este disponibil pentru descarcare gratuita prin website-ul celor de la Google, si nu ar trebui sa il descarcati de altundeva pentru a nu risca sa instalati ceva piratat.