DACIA Duster: Decizia IMPORTANTA Privind o Versiune SPECIALA de SUV

DACIA Duster rearanjat

DACIA Duster este disponibila intr-o versiune speciala pe care DACIA o vinde de ceva vreme pentru clientii din toata Romania, ea venind ca o adevarat surpriza, dar la fel de surprinzator a cam si disparut de pe website-ul producatorului roman. Vorbesc desire DACIA Duster pick-up, o masina care a venit ca o adevarata surpriza cu nu foarte mult timp in urma, si care se pare ca nu a avut totusi vanzarile pe care producatorul roman le astepta, avand in vedere disparitia sa subita.

DACIA Duster nu mai este promovata in versiunea pick-up pe website-ul celor de la DACIA, masina fiind in continuare listata de catre producator in website, insa pentru a ajunge la ea trebuie facuta putina cautare printre modelele existente. Versiunea pick-up a DACIA Duster era listata pana la un moment dat chiar pe pagina principala a website-ului DACIA, insa acum nu apare nici macar in cea dedicata gamei de masini, care are totusi o limitare la afisarea modelelor in functie de pret, cu setare sub cel al versiunii acesteia.

DACIA Duster: Decizia IMPORTANTA Privind o Versiune SPECIALA de SUV

DACIA Duster a avut modelul facelift lansat in toamna acestui an de catre cei de la DACIA, insa versiunea pick-up nu a beneficiat de vreo modificare din acest punct de vedere, ea ramanand cu design-ul modelului anterior vandut de catre DACIA. E posibil ca acesta sa fie unul dintre motivele din cauza caruia versiunea pick-up a DACIA Duster sa fi fost ascunsa in website-ul producatorului roman, iar asta pentru ca aspectul nu e tocmai la fel de modern precum al celorlalte modele.

DACIA Duster nici nu poate fi cumparata direct in versiunea pick-up de la DACIA, clientii putand doar sa ceara o oferta pentru masina si sa astepte ca reprezentanta aleasa pentru contactare sa ii anunte in legatura cu posibilitatea de a cumpara masina. E posibil ca penuria de semiconductori sa fi facut versiunea pick-up a DACIA Duster un model nu prea important pentru compania romaneasca, insa pe de alta parte pot exista si alte motive in spatele acestei decizii, care este totusi una importanta.

DACIA Duster nu pare sa aiba o versiune pick-up pregatita nici pentru momentul in care versiunea de generatie a 3-a va fi lansata, asa ca ramane sa vedem exact ce va face DACIA in ceea ce priveste noile sale masini.