Orange: Ce BANI Ofera GRATUIT Inainte de Craciun Clientilor Romani

orange eligibilitate

Orange inca mai are inainte de Craciun o serie de surprize uriase pentru clienti, iar asta deoarece le ofera gratuit ceva ce multi nu mai sperau, probabil, sa primeasca in aceasta perioada de la operatorul de telecomunicatii din Romania. Mai exact, cei de la Orange au o serie de surprize speciale pentru clientii din Romania care au si carduri Orange Money, cu detalii in aceasta pagina, iar asta deoarece pentru ei au decis sa ofere gratuit premii in bani direct pe card daca aleg sa si le foloseasca pentru cumpraturi.

Orange spune in primul rand faptul ca ofera saptamanal premii in valoare de 1000 de euro fiecare, si un premiu principal in valoare de 10.000 de euro, ele fiind acordate pentru clientii care isi folosesc cardurile VISA pentru tranzactii. Nu conteaza valoarea tranzactiilor care sunt facute folosind cardurile VISA emise de catre Orange pentru clientii Orange Money, important fiind doar sa faceti aceste tranzactii, iar apoi veti fi in mod automat inscrisi in promotia care este desfasuarata de catre operator.

Orange: Ce BANI Ofera GRATUIT Inainte de Craciun Clientilor Romani

Orange ofera in continuare pana la finalul acestei luni si premii pentru cei care fac tranzactii de minim 100 de euro intre contul Orange Money si un alt cont, indiferent de banca la care sunt trimise sumele respective de bani. 10 premii in valoare de 100 de euro fiecare sunt acordate lunar de catre cei de la Orange pentru clientii care aleg sa participe la aceasta promotie, banii fiind in mod automat incarcati pe cardurile clientilor daca ei sunt alesi castigatori de catre operatorul de telecomunicatii.

Orange are, in final, si o alta promotie care implica incarcarea cartelelor prepay, cu minim 1 euro, sau o extraoptiune echivalenta, iar asa clientii sunt automat inscrisi in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 10 premii saptamanale in valoare de 1000 de euro fiecare. Separat de asta, Orange ofera si 100 de telefoane OPPO Reno6 5G catre clientii din Romania care aleg sa participe la promotie, deci vestile sunt excelente pentru cei care sunt intr-adevar doritori sa beneficieze de ceea ce este oferit.

Orange are toate detaliile acestor promotii disponibile chiar pe website-ul sau, asa ca nu trebuie decat sa intrati acolo pentru a vedea exact ceea ce ne spune operatorul chiar in momentul de fata in legatura cu aceste oferte.