Kaufland: Mesajul OFICIAL, ce NU STIAU multi Clienti ca se Intampla in Magazine

Kaufland scanare cumparaturi

Kaufland transmite un anunt foarte important pentru clientii sai din toata Romania in aceasta perioada, iar asta pentru ca oamenii nu stiut ceea ce le este oferit in magazine, mai ales in perioadele in care aglomeratiile sunt mari. Cei de la Kaufland le ofera clientilor din Romania o functie speciala in aplicatia proprie pentru iPhone si Android, ea fiind denumita K-Scan, si permitand scanarea produselor care sunt cumparate chiar cand le punem in cos, fara a mai merge cu ele la casa de marcat.

Kaufland a lansat aceasta functionalitate pentru aplicatia dedicata telefoanelor cu foarte mult timp in urma, insa in perioadele acestea cand exista aglomeratii mari in magazine, ea devine cu atat mai utila pentru oamenii care vor sa termine rapid cumparaturile. Ideea in sine este una excelenta, iar cei de la Kaufland au implementat-o special in beneficiul clientilor din Romania, insa pentru a putea profita de tot este nevoie si de un Kaufland Card, iar asta pentru ca totul este gandit pentru a functiona in acest mod.

Kaufland: Mesajul OFICIAL, ce NU STIAU multi Clienti ca se Intampla in Magazine

Kaufland inregistreaza toate achizitiile noastre in cadrul Kaufland Card pentru ca noi sa putem aduna si puncte pentru cumparaturile pe care le facem, totul fiind extrem de usor de realizat in baza promotiilor care sunt disponibile pentru noi. Inregistrarea unui Kaufland Card se poate face foarte rapid la punctele de informare care exista in oricare dintre magazinele lantului de hypermarket-uri, astfel ca nu trebuie sa va complicati prea mult cu acest proces care poate fi realizat de catre oricine.

Kaufland ne ajuta sa ne scanam produsele inainte de a le pune in cosurile de cumparaturi, iar atunci cand ajungem la casele de marcat, trebuie doar sa oferim un cod care este scanat si platim imediat toate cumparaturile din cosurile noastre. Kaufland nu este singurul lant de hypermarket-uri din Romania care ofera un asemenea tip de beneficiu pentru clientii din toata tara, dar in aceasta perioada trebuie sa profitati de orice fel de beneficii de acest gen pentru ca va pot ajuta sa scurtati cu chiar si zeci de minute perioada de cumparaturi.

Kaufland are mai multe detalii pe website-ul sau in legatura cu acest sistem de scanare si plata a cumparaturilor in oricare dintre magazinele din tara, astfel ca trebuie doar sa va documentati inainte de a merge in magazine.