DIGI RCS & RDS: Mesajul pentru MILIOANE de Romani, ce le Ofera GRATUIT Acum

DIGI RCS & RDS Mesajul MILIOANE Romani Ofera GRATUIT Acum

DIGI RCS & RDS transmite un important mesaj pentru milioane de romani din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa le spuna ce anume le ofera gratuit in aceasta perioada din an, iar asta pentru o perioada limitata de timp. Cei de la DIGI RCS & RDS au decis sa le ofere romanilor care aleg sa se porteze in cadrul retelei sale o gratuitate de 4 luni de zile pentru un abonament de 2 ani pentru serviciile de telefonie mobila pe care le activeaza.

DIGI RCS & RDS a avut de-a lungul timpului o varietate de promotii speciale pentru serviciile sale de telefonie mobila, iar ceea ce vedem acum este o campanie care se desfasoara deja de cateva saptamani de zile. DIGI RCS & RDS le spune romanilor ca ofera acoperiare mai mare decat isi imagineaza mult dintre ei, iar acest lucru este adevarat, pentru ca are acoperire in peste 98% din toata tara in momentul de fata, una foarte buna in comparatie cu alti operatori de telecomunicatii.

DIGI RCS & RDS: Mesajul pentru MILIOANE de Romani, ce le Ofera GRATUIT Acum

DIGI RCS & RDS Mesajul MILIOANE Romani Ofera GRATUIT Acum clienti

DIGI RCS & RDS a investit foarte mult in infrastructura sa de telecomunicatii in ultimii ani de zile, ceva perfect normal, iar in baza acestor investitii a reusit sa-si creasca substantial acoperirea in toata tara. DIGI RCS & RDS nu ofera performante bune in ceea ce priveste serviciile de internet mobil in momentul de fata, dar pe partea de acoperire pentru serviciile de voce de telefonie mobila lucrurile stau cu totul diferit, asa ca ne putem bucura de acoperire mare.

DIGI RCS & RDS ofera cele mai ieftine servicii de telefonie mobila din Romania in momentul de fata, lucru care desigur ca este deja cunoscut de catre foarte multa lume, si care i-a adus foarte multi clienti. Cei de la DIGI RCS & RDS reusesc totusi sa ofere servicii de telefonie mobila de calitate, pe partea de voce, cu acoperire mare, iar acum si cu 4 luni de gratuitate pentru cei care se porteaza si aleg unul dintre abonamentele pecare ni le ofera.

DIGI RCS & RDS are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la aceasta promotie speciala pe care o desfasoara, asa ca e bine sa intrati acolo si sa vedeti ceea ce ne ofera.