Huawei P60 Pro: Cum va ARATA si ce Schimbari MAJORE Va Aduce

Huawei P60 Pro Cum ARATA Schimbari MAJORE Aduce

Huawei P60 Pro apare iar in centrul atentiei lumii intregi dupa ce noi informatii cu privire la lansare si noutatile pe care le va aduce au fost dezvaluite pentru fanii Huawei din intreaga lume, iar schimbarile sunt destul de interesante, daca vor fi reale. Mai exact, mai jos aveti prezentate unele dintre schimbarile care vor fi oferite pentru Huawei P60 Pro in momentul in care va fi lansat, iar aici exista cateva surprize care nu erau asteptate pentru telefoane mobile, cel putin nu atat de curand fata de cand era asteptata implementarea lor.

Huawei P60 Pro ar putea fi primul telefon important al celor de la Huawei care va avea inclusa o camera sub ecranul sau, iar asta ar fi o surpriza uriasa pentru ca pana acum niciun alt producator nu a reusit sa integreze o asemenea modificare in mod eficient. Huawei P60 Pro ar urma sa aiba inca o alta schimbare importanta integrata, mai exact, conectivitatea 5G ar putea reveni pentru telefoanele de top ale Huawei dupa ce in modelele anterioare s-a luat decizia eliminariia cestei tehnologii doar pentru ca ele sa fie lansate.

Huawei P60 Pro: Cum va ARATA si ce Schimbari MAJORE Va Aduce

Huawei P60 Pro ar urma sa aiba un ecran cu diagonala de 6.8 inch, deci va fi destul de mare, insa interesant este ca ar urma sa fie deasemenea oferita o rata de refresh de 240 Hz pentru el, ceva ce desigur ca ar putea creste pretul de vanzare. Rezolutia acestui ecran urias pentru Huawei P60 Pro ar urma sa fie 2K, adica 2560 x 1440 pixeli, sau ceva destul de apropiat de aceste cifre, dar totul depinde de modul in care au fost gandite efectiv ecranele noilor modele de telefoane mobile, in final.

Huawei P60 Pro ar putea avea o camera de 16 megapixeli ascunsa sub ecranul sau, insa nu se stie ce fel de tehnologie ar sta la baza ei, dari nu e greu de imaginat ca e posibil sa fie vorba despre ceva vazut la vreun alt producator de telefoane din China. Pe partea de design, Huawei P60 Pro ar urma sa aiba unul similar cu cel al P50 Pro, dar partea interesanta este ca o camera de 200 de megapixeli ar urma sa fie oferita, cu u nsenzor de imagine mai mare decat cel din modelele anterioare ale companiei.

Huawei P60 Pro ar trebui sa ofere zoom optic de pana la 10X si zoom digital de pana la 300X, camera ultra-wige urmand a avea 50 de megapixeli, in timp ce o alta de 64 megapixeli si de 12 megapixelo vor fi deasemenea incluse in ansamblu.