WhatsApp: Ce Decizie OFICIALA a fost Dezvaluita pentru Telefoane

WhatsApp asigurare

WhatsApp face noi schimbari importante pentru utilizatorii din intreaga lume in aceasta perioada, aplicatia platformei de mesagerie cu acealsi nume urmand a le arata oamenilor din toata lumea cat de sigure sunt interactiunile lor. Mai exact, cei de la WhatsApp urmeaza sa afiseze in curand in cadrul aplicatiilor pentru iPhone si Android marcaje speciale care vor dezvalui pentru utilizatori faptul ca atat mesajele, cat si apelurile telefonice, facute de catre ei sunt criptate in totalitate.

WhatsApp face aceasta schimbare intai in versiunile beta ale aplicariilor pentru iPhone si Android, dupa cum puteti vedea deja in imaginea de mai jos, insa separat de asta, vom vedea aceasta modificare inclusiv in cersiunile publice ale aplicatiilor, cand va fi totul gata. Cei de la WhatsApp afiseaza deja de ceva vreme in interfata pentru conversatii un mesaj care ne spune ca toate mesajele pe care le trimitem, sau le primim, sunt criptate in totalitate, iar nimeni nu le poate citi in vreun fel.

WhatsApp: Ce Decizie OFICIALA a fost Dezvaluita pentru Telefoane

WhatsApp asigurare sectiuni

WhatsApp va afisa atat in sectiune unde sunt publice statusurile noastre, sau ale altor persoane, cat si in sectiunea pentru apeluri voce, un mesaj care ne va spune ca aceastea sunt criptate in totalitate, deci nu trebuie sa ne facem griji in legatura cu ele. Asta inseamna ca tot ceea ce este discutat de catre noi in cadrul apelurilor telefonice facute prin WhatsApp ar trebui sa fie criptat in totalitate, la fel ca si statusurile pe care le trimitem catre publicare prin serverele companiei platformei de mesagerie.

WhatsApp face aceste schimbari intr-o noua incrcare de a creste increderea oamenilor in platforma sa de mesagerie, iar asta pentru ca in ultimul an de zile au aparut numeroase controverse cu privire la nivelul de siguranta din spatele conversatiilor purtate de catre oameni. Din pacate, inca este pusa in discutie securitatea datelor pe care le avem, sau le trimitem, prin intermediul WhatsApp, asa ca ramane sa vedem in ce masura oamenii vor incepe sa aiba mai multa incredere in ceea ce vad.

WhatsApp nu are deocamdata dezvaluita o data publica de la care va afisa in mod oficial aceste informatii pentru utilizatorii din toata lumea, asa ca ramane sa vedem exact ce se va intampla in viitor in legatura cu ea.