Raiffeisen Bank: Anuntul Care Surprinde TOTAL, ce da GRATUIT Romanilor

Raiffeisen Bank bmw

Raiffeisen Bank a transmis un nou anunt care surprinde total romanii din toata tara, iar asta pentru ca le spune oamenilor ce anume le ofera gratuit in aceasta perioada, si vorbim despre ceva care nu a mai fost oferit pana in momentul de fata de catre banca pentru cei care ii devin clienti ai unor servicii.

Raiffeisen Bank vorbeste mai jos despre oferta ZERO Simplu cu card VISA, iar asta pentru ca toti cei care aleg sa si- activeze intra intr-o tragere la sorti care le da posibilitatea de a castiga o masina BMW 225xe, impreuna cu alte cateva premii intresante, dar desigur ca masina este in centrul atentiei campaniei.

Dupa ce isi deschid clientii un cont de acest gen la banca, ei vor fi automat inscrisi in campania multumita careia vor avea ocazia de a castiga masina, sau unul dintre cele 5 telefoane iPhone 13, deci exista multiple sanse de a castiga un premiu grozav in urmatoarea perioada in care se desfasoara campania.

Dupa cum puteti vedea si in mesajul oficial de mai jos, aceasta campanie pe care banca o desfasoara este valabila pana la jumatatea lunii martie, deci inca exista destul timp pentru a va activa serviciul care va permite sa va inscrieti pentru a castiga masina, sau cele 5 telefoane care ne sunt oferite gratuit acum.

Exact precum scrie si in mesajul de mai jos, ca parte a acestei campanii, banca ofera zero comisioane pentru cardurile visa si conturile activate ca parte a pachetului special, deci economisiti bani inclusiv din acest punct de vedere daca alegeti sa va activati oferta aceasta in momentul de fata in Romania.

Inainte de a decide sa participati, sau nu, la aceasta campanie desfasurata de catre Raiffeisen Bank trebuie sa va uitati cu foarte mare atentie pentru a vedea daca puteti indeplini fara probleme regulamentul de participare, astfel incat in cazul in care castigati ceva, sa nu existe riscul de a pierde respectivul premiu.

V-am spus deja ca intreaga campanie a bancii din Romania se desfasoara pana in data de 15 martie, astfel ca abia dupa acea data vor fi alesi castigatorii masinii si a telefoanelor, iar livrarea lor se va face in lunile ulterioare anuntarii listei finale de castigatori.