DEDEMAN: ATENTIE! Decizia Oficial de ULTIMA ORA Anuntata Clientilor

DEDEMAN inchidere

DEDEMAN le transmite un mesaj foarte important romanilor din toata tara, iar asta pentru ca a dezvaluit o decizie despre care toata lumea trebuie sa stie in momentul de fata, marele lant de magazine de bricolaj dezvaluid in mod oficial programul de sarbatori. Cei de la DEDEMAN incearca sa le ofere romanilor cele mai bune experiente pentru cumparaturi, chiar si in aceasta perioada foarte complicata pentru tara noastra, astfel ca au decis sa si lucreze in mod special in aceasta perioada.

DEDEMAN, dupa cum puteti vedea in mesjaul de mai jos, a decis sa tina magazinele deschise pentru romanii din toata tara in cursul zilei de 24 decembrie pana la ora 16:00, astfel ca oricine isi va putea face cumparaturile fara probleme atunci. Desigur ca in zilele de 24 si 25 decembrie magazinele DEDEMAN din tara vor fi inchise pentru clienti, astfel ca nu veti putea merge nici in prima, si nici in a doua zi de Craciun pentru a cumpara produsele care sunt vandute acolo, ceea ce este perfect norma.

DEDEMAN: ATENTIE! Decizia Oficial de ULTIMA ORA Anuntata Clientilor

DEDEMAN spune ca incepand cu data de 27 decembrie lucrurile revin la normal, astfel ca programul va fi cel pe care-l stim de ceva vreme, deci veti putea reveni la cumparaturile de care aveti nevoie, dar cu aceleasi limitari ca si pana in momentul de fata. Mai exact, raman in vigoare la DEDEMAN restrictiile in ceea ce priveste accesul in toate locatiile, iar asta pentru ca masurile de preventie care sunt impuse de catre autoritati nu dispar peste noapte, chiar daca foarte multa lume si-ar dori acest lucru in momentul de fata.

DEDEMAN , In cazul in care ati uitat acest lucru este obligat sa nu permita accesul in magazinele proprii a oamenilor care vin fara certificat verde digital, fie ca sunt vaccinati, vindecati in urma unei infectari in ultimele 6 luni, sau testati. Exista desigur optiuni de la DEDEMAN pentru a trace peste aceasta problema, mai exact comandarea produselor online cu ridicare in 4 ore, sau folosirea angajatilor din magazinele din tara pentru a vi se cumpara produsele si a va fi aduse afara de catre ei.

DEDEMAN are mai mult detalii despre acest din urma proces chiar pe website-ul sau, asa ca daca sunteti interesati sa aflati mai multe informatii in legatura cu el, ar trebui sa intrati acolo pentru a afla toate regulile clare.