DIGI Romania: Anuntul OFICIAL cu o Hotarare Grozava pentru Clientii Romani

DIGI Romania principal

DIGI Romania a anuntat in mod oficial o hotarare pe care foarte multi dintre clientii din Romania o asteptau de foarte multa vreme, si care vine ca o masura menita sa si aduca noi clienti pentru serviciile pe care le ofera in tara noastra acum. Mai exact, cei de la DIGI Romania au anuntat ca meciurile de fotbal din Premier League vor fi disponibile la DIGI Sport incepand de anul viitor, astfel ca una dintre cele mai importante competitii de fotbal din lume va putea fi urmarita si prin canalele grupului.

DIGI Romania spune ca va transmite urmatoarele 3 sezoane ale Premier League prin intermediul canalelor sale de televiziune DIGI Sport, astfel ca oricine este intresat de ele va putea sa urmareasca tot spectacolul fotbalului celei mai bogate competitii din lume.  Incepand din 2022 cei de la DIGI Romania vor aduce in casele romanilor meciurile de forbal ale unor echipe extrem de importante precum Manchester United, Manchester City, Liverpool, Arsenal, Tottenham, Chelsea, si nu numai.

DIGI Romania: Anuntul OFICIAL cu o Hotarare Grozava pentru Clientii Romani

DIGI Romania a luat aceasta decizie pentru a completa oferta de meciuri importante pe care le va transmite prin DIGI Sport, iar asta pentru ca deja pot fi urmarite meciurile din Spania, Franta, Germania, Italia, prin intermediul posturilor sale. Includerea meciurilor din Premier League printre cele care pot fi urmarite prin canalele DIGI Romania este o masura care mai mult ca sigur ii va convinge pe mai multi romani sa urmareasca cu mare atentie ceea ce est transmis zilnic de grup.

DIGI Romania spune ca separat de vizionarea meciurilor de fotbal din Premier League prin intermediul televizoarelor din propriile case, romanii vor putea sa le urmareasca inclusiv prin DIGI Online, platforma de streaming video la cerere a grupului romanesc. Avand in vedere aceasta decizie cei de la DIGI Romania ar putea anunta inclusiv includerea altor ligi de fotbal printre competitiile pe care le transmit pentru clientii din toata Romania, dar ramane de vazut ce decizii vor mai lua.

DIGI Romania a pregatit pentru 2022 foarte mult continut pe care clientii din Romania il vor putea urmari, astfel ca ramane de vazut in ce masura vom mai vedea si alte surprize grozave de la grup, sau nu.