iPhone SE 3 Intra in Productie Limitata Inaintea Lansarii

iPhone SE 3 productie limitata

iPhone SE 3 este urmatorul model de telefon pe care Apple il va lansa pentru clientii si fanii din intreaga lume, iar cele mai recente informatii legate de acest telefon ne spun ca a intrat in faza de propductie de test deja, cu productia programata pentru a incepe in primavara anului 2022.

iPhone SE 3 intra practic in ultima faza de pregatire inainte ca productia sa inceapa, iar lansarea sa aiba loc, deci totul a fost finalizat in legatura cu noul model de telefon pe care Apple il va pune in vanzare in intreaga lume cel mai probabil incepand cu luna martie a anului 2022.

In baza informatiilor existente deja, se pare ca acest nou model de telefon urmeaza sa arate cam la fel precum modelele anterioare, inclusiv in ceea ce priveste Touch ID, sau diagonala ecranului, dar ar trebui sa vina cu unele componente imbunatatite pentru a oferi performante mai bune.

Camera noului model de telefon urmeaza deasemenea sa fie imbunatatita, conform informatiilor existente in momentul de fata, iar ideea de a vinde un telefon de dimensiuni mici nu pare sa fi disparut din planurile Apple, chiar daca iPhone Mini nu a avut succesul dorit de americani.

Se pare ca iPhone Mini ar urma sa fie scos din vanzare din oferta Apple in 2022, iar iPhone SE 3 si iPhone SE 4 sa ramana ca singurele optiuni pentru cei care vor telefoane de dimensiuni mai mici, dar care pot totusi oferi performante si experiente de top.