DIGI RCS & RDS: Anuntul OFICIAL, de ce Sunt Vizati MILIOANE de Clienti

DIGI RCS & RDS filmari

DIGI RCS & RDS transmite un important mesaj oficial pe care nu ar trebui sa il treaca in vreun fel cu vederea clientii din toata Romania, iar asta pentru ca le dezvaluie ceea ce va fi disponibil de Craciun la Film Now. In cazul in care ati uitat, Film Now este postul de televiziune pe care DIGI RCS & RDS l-a facut special pentru a transmite o varietate de filme si seriale interesante pentru romanii din toata tara, iar de Craciun vor fi cateva surprize extrem de interesante.

DIGI RCS & RDS are cateva milioane de clienti pentru serviciile de televiziune, iar oricare dintre ei poate profita de oferta speciala pentru activarea Film Now, dar si de vizionarea continutului transmis. Totul va incepe din data de 24 decembrie, cei de la DIGI RCS & RDS anuntand ca atunci vor incepe sa transmita o serie de filme si seriale speciale pentru Craciun, astfel ca oricine are acces la Film Now va putea urmari tot ceea ce este disponibil pentru noi.

DIGI RCS & RDS: Anuntul OFICIAL, de ce Sunt Vizati MILIOANE de Clienti

DIGI RCS & RDS nu este la primul an cand are surprize de acest gen pentru clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca si in anii anteriori a avut promotii dedicate pentru clientii care au activata extraoptiunea Film Now. In decursul zilelor de Craciun, cei de la DIGI RCS & RDS au mai multe filme interesante pregatite pentru abonatii romani care au Film Now activ, astfel ca vom putea urmari o serie de filme si seriale extrem de interesante care in mod obisnuit nu sunt transmise.

DIGI RCS & RDS ofera posibilitatea de a comanda aceasta extraoptiune la pretul de doar 5 LEI pe luna, unul modic in comparatie cu ceea ce ofera ea pentru clienti, iar asta e vestea cea mai buna. DIGI RCS & RDS are o varietate de filme si seriale pe care le transmite in mod obisnuit prin intermediul Film Now pentru clienti, si incearca sa ofere in mod constant o varietate cat mai mare, asa ca merita sa o incercati macar pentru a vedea daca va ofera ce doriti.

DIGI RCS & RDS are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la extraoptiunea Film Now, asa ca puteti intra acolo pentru a descoperi toate informatiile despre care ar trebui sa stiti.